Menu

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Misschien vind je het antwoord al op deze pagina. 

Welke meubels vind ik bij Gero?

In onze winkel vind je alle meubels en woonaccessoires voor de inrichting van je woning. Onze winkel is opgedeeld in 15 afdelingen, zodat je gericht op zoek kan in de woonstijl die je het meest bevalt. Hier vind je alles om te zitten, tafelen en slapen. Op het gelijkvloers vind je alles om te wonen, op de eerste verdieping alles om te slapen. Bovendien hebben we ook een ruime afdeling verlichting en woonaccessoires.

Vind ik er alle woonstijlen?

Zeker! Van landelijk wonen tot Scandinavisch, design, klassiek of modern. Alle woonstijlen komen aan bod in onze winkel. We spelen in op de allerlaatste woontrends, maar blijven ook steeds een ruim aanbod aan tijdloze klassiekers in ons assortiment houden. Meestal worden de meubels in de toonzaal per stijl opgesplitst, zodat je gericht op zoek kunt gaan. Heb je vragen over een bepaalde woonstijl? Spreek dan zeker een van onze woonadviseurs aan.

Maken jullie ook meubels op maat?

Jazeker. Zoek je een kast op maat? Breng dan zeker een bezoekje aan onze slaapafdeling. Hier tekenen we een ontwerp voor je uit en maken we een prijsberekening op maat. Dit telkens op afspraak. Hier vind je alle info over onze maatkasten.

Bovendien hebben we ook salons op maat, zelfs per 10 cm. Lees er hier meer over.

Verkopen jullie cadeaubonnen?

Jazeker. Het is altijd fijn om iemand blij te maken met nieuw interieur-geluk. Het bedrag bepaal je helemaal zelf. Meer info over onze cadeaubonnen vind je hier.

Hoe onderhoud ik mijn stoffen zetel?

Hier geven we je alle tips voor het onderhoud van stoffen zetels.

Hoe onderhoud ik mijn lederen zetel?

Hier geven we je alle tips voor het onderhoud van lederen zetels.

Hoe onderhoud ik mijn houten meubels?

Voor ieder meubel kan dit verschillend zijn, afhankelijk van het type hout en de bewerking ervan. Vraag zeker advies aan onze woonadviseurs in de winkel. Zij helpen je graag verder.

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

De leveringstermijnen die vermeld worden op onze website en bestelbon zijn louter indicatief, er kunnen steeds afwijkingen optreden. Er wordt steeds telefonisch of per mail een afspraak met jou gemaakt voor de levering van de aangekochte goederen.

Waar kan ik mijn bestelling ophalen?

Meld je eerst aan in onze winkel aan de kassa. Daar krijg je een afhaalbon voor ophaling in het magazijn. De openingsuren van ons afhaalmagazijn vind je hier op onze contactpagina.

Kan ik een factuur krijgen met btw-vermelding?

Ja, dit kan. Hiervoor kan je contact opnemen met onze boekhouding. Bel hiervoor naar 03 491 98 01 of stuur een mailtje naar boekhouding@geromeubelen.be. Ons ondernemingsnummer is BE 0415.070.027.

Kan ik mijn bestelling retourneren?

Bekijk hier onze algemene voorwaarden.

Wat is het adres van jullie winkel?

Aarschotesesteenweg 151, 2500 Lier. We hebben een ruime parking aan onze winkel.

Wat is jullie telefoonnummer en e-mailadres?

Heb je specifieke vragen over jouw aankoop in de winkel? Dan mag je bellen naar 03 480 42 26 of een mailtje sturen naar info@geromeubelen.be.
Op zoek naar een specifieke afdeling? Dan vind je dit rechtstreekse nummer hier.

Wat is het adres van jullie afhaalmagazijn?

Ons afhaalmagazijn ligt vlakbij, op een kleine 2 km van onze winkel in de Schollebeekstraat. Meld je altijd eerst aan in onze winkel aan de kassa, want hier krijg je een afhaalbon. Zonder deze bon kan je geen afhaling doen. Vergeet ook zeker niet eerst de openingsuren te checken.

Wanneer is de winkel open?

Ma - di - woe - vr: 10u00 - 18u00
Za: 10u00 - 18u30
Zo: 13u30 - 18u00
Feestdagen: 13u30 - 18u00 (tenzij anders aangegeven op onze homepage) 
Donderdag: gesloten (tenzij anders aangegeven op onze homepage)

Is de winkel op zondag en feestdagen open?

Tenzij anders aangegeven op onze website, zijn we op zondag en op feestdagen open van 13u30 tot 18u00.

Wanneer is de winkel gesloten?

Onze vaste sluitingsdag is op donderdag, tenzij anders aangegeven op onze homepage.

Wanneer kan ik in jullie afhaalmagazijn terecht?

Je moet altijd eerst naar onze winkel komen, voor je afhaalbon. Nadien kan je doorrijden naar ons afhaalmagazijn om de hoek.
Ma - di - woe - vr: 10u00 - 18u00
Za: 10u00 - 17u30
Donderdag, zondag en feestdagen gesloten

Wanneer geldt jullie laagste prijs garantie?

We garanderen sterke prijzen dankzij aankoop van grote volumes, rechtstreekse import en een goede controle van de marktprijzen. Hierdoor kunnen we uitpakken met onklopbare prijzen.

Vind je binnen een straal van 20 km rondom Lier hetzelfde artikel goedkoper binnen 3 maanden na aankoop, dan betalen we je gewoon het prijsverschil terug.

Alle voorwaarden vind je hier terug. Nog andere vragen? Bel dan naar 03 480 42 26.

Is heel jullie aanbod in de winkel te vinden?

Nee, we hebben een selectie meubels in onze toonzaal staan. Vaak zijn er nog veel meer andere mogelijkheden, want ons aanbod reikt veel verder. Daarom hebben we veel stalen van de materialen. Vraag hier gerust naar.

Zijn jullie toonzaalmodellen te koop?

Ja, sommige wel, want onze collecties wisselen vaak. Dan wordt dit aangegeven in onze winkel. Heb je interesse in een bepaald model? Laat dit gerust weten aan een van onze woonadviseurs. Onze toonzaalmodellen verkopen we aan een fikse korting, dus je kan vaak een superkoopje doen. Bovendien hebben we ook nog veel nieuwe stockmodellen/outletmodellen in ons magazijn, die te koop zijn aan bodemprijzen. 

Wanneer is Mangero open?

Alle openingsuren kan je hier vinden.

Hoe kan ik reserveren voor een ontbijt?

Hiervoor kan je bellen naar 0499 30 78 28 of je kan een mailtje sturen naar mangerodrinksandbites@outlook.be.
Meer informatie over de ontbijtformules kan je hier vinden.

Kan ik hier een feest of vergadering organiseren?

Dat kan! Hiervoor kan je bellen naar 0499 30 78 28 of je kan een mailtje sturen naar mangerodrinksandbites@outlook.be. Vraag naar de verschillende formules. Lees er hier meer over.

Nog een andere vraag? Bel naar 03 480 42 26.