Menu

Promoties op eetkamers in april

Uit je meubels gegroeid?

Een interieur leeft met je mee. Liefst voor jaren. Je meubels staan er altijd, je geraakt aan ze gewend en misschien kan je er maar moeilijk afscheid van nemen? Toch breekt er ooit een tijd aan, dat je moet durven veranderen. Wanneer je tieners niet meer in hun kinderstoeltjes passen bijvoorbeeld. Of als de poten bijna van onder je eettafel schuiven en jij bijna door je stoel zakt.

Tijd voor iets nieuws!

Wat denk je, is het in jullie eetkamer tijd voor iets nieuws? Je interieur zal je dankbaar zijn. Toevallig zijn het nu WOONWEKEN bij Gero van 1 t.e.m. 30 april. Dat betekent een hele maand lang promo's op eetkamers! Kom zeker eens een kijkje nemen.

Een greep uit alle acties ...

In onze winkel vind je nog veel meer andere acties. Kom langs en ontdek ze allemaal.

GRATIS aankoopcheque t.w.v. € 100

Koop je in april eetkamermeubels (eettafels, eetkamerstoelen, kasten) met een aankoopbedrag vanaf € 1500, dan krijg je een aankoopcheque t.w.v. € 100 cadeau! Die kan je dan weer gebruiken om je eetkamer nog verder aan te kleden. Informeer naar de voorwaarden in de winkel. 

Ontdek een greep uit de collectie

Korting op Joli design

Bij het Belgische designmerk Joli loopt er nu ook een interessante actie op een selectie eettafels en stoelen.

De nieuwste tafelbladen Xeramica® Marble Azuro en Xeramica® Lava Brown (verkrijgbaar op alle eettafels) worden nu aan de prijs van het onderliggende formaat aangeboden. Op het kleinste formaat geldt er 5% korting. Bijvoorbeeld: Marguerite tafel 250x100 cm aan de prijs van een tafel 220x100 cm. Je kan dus heel wat voordeel doen.

Wat de grootste voordelen van het materiaal Xeramica® zijn?

  • volledig krasvrij
  • 100% UV bestendig
  • absorbeert geen vet, zuur, water en wijn
  • 100% vorstbestendig
  • geen vette vingers
  • stof is onzichtbaar
  • ideaal voor indoor en outdoor gebruik
  • vergt geen extra onderhoud

Bovendien loopt er ook een actie op een selectie stoelen (in- & outdoor). Bij aankoop van stoelen uit de collecties Fizz, Layers, Marguerite en Wire ontvang je gratis kussens ‘Easy Care’ (indoor) of ‘Nautic linen’ (outdoor). Deze promo loopt van 15/03/2019 t.e.m. 31/05/2019. Informeer naar de voorwaarden in de winkel.

Ontdek een greep uit de collectie

Stoelen 5+1 GRATIS

6 stoelen halen en er maar 5 betalen? Dat kan! Bij een aantal modellen geven we je de zesde stoel volledig GRATIS. Er is voor ieder wat wils. We hebben rekening gehouden met uiteenlopende smaken én bugdetten. Kies je voor een landelijk model, hou je eerder van een retro model of ben je juist helemaal weg van een strakke design stoel? Kom een kijkje nemen, zet je neer in onze toonzaal en vergelijk ze allemaal.

Ontdek deze selectie stoelen
 

Korting op Vincent Sheppard

Nu loopt er een interessante actie op eetkamermeubels van Vincent Sheppard. Bij aankoop van een Albert eettafel in combinatie met 4 of 6 identieke Vincent Sheppard stoelen, krijg je 15% korting op de totaalprijs (ook geldig op bijhorende stoelkussens). Deze promo loopt van 15/03 t.e.m. 15/04. Vraag naar de voorwaarden in de winkel. 

Ontdek een greep uit de collectie

20% korting op ZUIVER

Het zijn Zuiver Design Weeks! In april krijg je 20% korting op de volledige collectie van Zuiver. Deze actie is niet cumuleerbaar met andere acties tijdens de WOONWEKEN. Ontdek deze promo en de voorwaarden in de winkel.

Ontdek een greep uit de collectie

Korting op Dutchbone

Ook op het Nederlandse merk Dutchbone lopen in april enkele interessante promo's.

  • Alle Dutchbone stoelen 3+1 gratis
  • 20% korting op alle banken & fauteuils

Deze acties zijn niet cumuleerbaar met andere acties tijdens de woonweken. Ontdek deze promo en de voorwaarden in de winkel.

Ontdek een greep uit de collectie

Win deze bestekkoffer Terno van S&P

Tijdens de WOONWEKEN in april kan je deze luxueuze 24-delige bestekkoffer van Salt & Pepper winnen. Neem deel aan onze giveaway op Facebook of Instagram. Succes!

Lees ons gloednieuwe voorjaarsmagazine 2019

Benieuwd naar meer wooninspiratie? Hij is van de pers, ons allereerste Gero Magazine! Hierin tonen we je de allerlaatste interieurtrends en lees je een interview met een klant, een meubelfabrikant en met enkele van onze interieuradviseurs. Probeer ook zeker eens het lentefris receptje uit en vul de Gero woordzoeker in. Hierbij maak je kans op een waardebon t.w.v. € 100! Achteraan vind je nog enkele kortingsbonnen, dus knip ze zeker uit.

Lees je liever de papieren versie? Haal dan jouw exemplaar in de winkel. Of neem een kijkje in de brievenbus, als je in de regio Lier woont.

Lees het magazine hier

Stylingtips voor de eetkamer

Van een huis naar een echte thuis! In dit filmpje geeft Laura je 3 nuttige styling tips voor de eetkamer. 

Check dit filmpje hier

Stoelendans bij Gero

In dit filmpje toont Laura je hoe je dezelfde eetkamer een heel andere look kan geven door enkel en alleen de stoelen te veranderen. 

Check dit filmpje hier