Menu

Zotte Zitdagen 2018

Op tijd en stond even kunnen relaxen in een comfortabele zetel, het is een basisrecht. Vind je ook niet? In welke houding dan ook: ondersteboven, onderuitgezakt of in een ietwat oncomfortabele yoga pose. Zit gewoon hoe jij het wilt.

Voor wie tijdens de Zotte Zitdagen van 27/10 tem 28/11 een nieuwe zetel, fauteuil of relaxzetel bestelt, maken we dat zitten heel wat goedkoper.

We geven je een aankoopcheque van € 100 cadeau bij aankoop vanaf € 1250. Je mag dus ook zetels en fauteuils combineren om aan dit bedrag te komen. Dat is nog niet alles. Ook op een selectie grote merken krijg je nóg meer kortingen. Hieronder ontdek je al een greep uit deze acties. Meer promo's en voorwaarden vind je in de winkel.

Bovendien hebben we ook een heleboel sterk afgeprijsde toonzaalmodellen. Kom dus zeker eens zitten.

Aankoopcheque € 100 cadeau

Bij aankopen vanaf € 1250 voor zetels, fauteuils of relaxzetels krijg je een waardebon van € 100 cadeau. Je mag ook fauteuils en zetels combineren om aan dit bedrag te komen. Deze promo is niet cumuleerbaar met andere acties. Deze actie is geldig tem 28/11/2018. Vraag naar de voorwaarden in de winkel.

15% korting op Conform relaxzetels

Ontspan, geniet. Deze handgemaakte Conform zetels stralen luxe en design uit. Typerend zijn de 'houten schelpen' (vaak uit walnotenhout) in combinatie met de lederen zitting. Maar je kan ook je eigen Conform zetel in onze winkel samenstellen. Dan kies je zelf de kleur van de zitting en schelp, het type poot, ... Tijdens de Zotte Zitdagen geven we 15% korting op de volledige collectie. Deze actie is geldig tem 28/11/2018.

Manueel verstelbare hoofdsteun cadeau

Tijdens de Zotte Zitdagen krijg je op een selectie ROM salons (modellen Cadini, Colorado, Tasman) een gratis manueel verstelbare Elegant hoofdsteun aangeboden (t.w.v. +/- € 96 tot € 129) per zitplaats. Deze hoofdsteun wordt dan mee geïntegreerd in de rugleuning, wat voor een prachtig strak design zorgt. Jouw korting loopt dus al snel op. Vraag gerust naar een vrijblijvende prijsofferte op maat. In onze handige configuator kunnen we je meteen het ontwerp van jouw eigen samengestelde zetel tonen. Deze actie is geldig tem 28/11/2018. Onze blog over ROM zetels al gelezen?

Gratis voetenbank

Bij aankoop van een Stressless relaxzetel krijg je tijdens de Zotte Zitdagen een gratis voetenbank cadeau. Uitgezonderd op de modellen Consul en Garda. Deze actie is geldig tem 18/11/2018. Vraag naar de voorwaarden in de winkel.

Meer weten over onze zetels?

  • Wist je dat we salons op maat maken, zelfs per 10 cm?
    Lees er hier meer over.
  • Wist je dat we salons hebben van S tot XXL? Kies zelf de ideale opstelling voor jouw interieur.
    Lees er hier meer over.
  • Wist je dat we een grote collectie relaxzetels hebben?
    Lees er hier meer over.

Heb je vragen? Over de ideale opstelling bij je thuis? Of weet je niet goed hoe je dat salon nu best kan onderhouden? Aarzel niet om onze woonadviseurs aan te spreken. Ze helpen je met plezier verder.

Een greep uit onze collectie zetels

Hoeksalon

€ 861

Hoeksalon design

€ 1553€ 1490

PROMO

Salon met relaxfunctie

€ 1890€ 1599

PROMO

Relaxzetel Conform Time Out leder

€ 1794

Vraag nu jouw korting

PROMO

Salon in leder 3,5-zit

€ 2523

Hoeksalon in stof

€ 1301

Hoeksalon in leder - per 10 cm

€ 4220

Groot hoeksalon (verschillende opstellingen)

Prijs op aanvraag

Grijs hoeksalon in stof

€ 1678€ 1590

PROMO

Hoeksalon (verschillende opstellingen)

€ 1584€ 1390

PROMO

Relax met voetenbank Stressless Capri

€ 4436

Salon in leder 4-zit

€ 2134

Landelijk salon 3-zit + 2-zit

€ 1272

Design hoeksalon

€ 4875