Menu

Heropening 1200 m² landelijk wonen

Onze afdeling 'landelijk wonen' werd stevig uitgebreid. Dat betekent nog méér wooninspiratie en een grotere keuze voor jou!

Bovendien hebben we je nog een leuke actie van 9 t.e.m. 30 juni 2018:

  • Shop voor minimum € 1000 en je krijgt een fles Pommery Champagne cadeau
  • Je maakt dan ook kans op een landelijk kasteelverblijf in Frankrijk t.w.v. € 1000

In afdeling 09 vind je allerlei woonstijlen binnen de landelijke afdeling, van industrieel tot strak en traditioneel landelijk. Hout en warme kleuren overheersen. Ook al onze landelijke woonaccessoires kan je perfect op je interieur afstemmen. Inspiratie genoeg in onze landelijk ingerichte huiskamers.

Weet je nog niet goed waar te beginnen? Onze woonadviseurs helpen graag je woonideeën in werkelijkheid om te zetten. Neem gerust een foto en afmetingen van jouw interieur mee naar de winkel, zodat we je nóg beter advies kunnen geven.

Lees alvast onze tips voor een landelijk interieur

Landelijke eetkamer

In deze vernieuwde afdeling vind je heel uiteenlopende eetkamers. Laat je inspireren in onze toonzaal en haal zelf deze landelijke woonstijl in huis. Ontdek ook zeker ons huismerk William Winston!

vitrinekast william winston

Vitrinekast William Winston 3 deuren

€ 1895

Traditioneel landelijk

Landelijk wonen is een heel ruime woonstijl. Kom onze inspiratieboxen ontdekken en vind de meubels die het beste bij jouw woning passen.

Stoel Dutchbone Franky bruin cognac

Stoel Dutchbone Franky

€ 169

Eettafel boomstamblad 4 rechte poten

€ 1035

Industrieel landelijk

Een opkomende trend binnen het landelijk wonen is de industriële woonstijl. Denk hierbij vooral aan een mix van hout, leder en metaal. Ook aan woonaccessoires met pit wordt er extra aandacht gegeven. Ben jij fan?

Landelijke zithoek

Een landelijk salon hoeft zeker niet klassiek te zijn. Kies voor een opstelling die perfect in jouw interieur past. Al onze salons worden gekenmerkt door hun materiaal, dikte, slijtweerstand, vlekbestendigheid en de zonneweerstand. Onze woonadviseurs leggen je graag de voordelen en kwaliteiten van iedere soort uit. Zo kan je de zetel volledig afstemmen op jouw gebruik en budget. Bovendien hebben we alles om je zithoek aan te kleden, van kussens tot salontafels en verlichting. Kom zeker eens langs!