Menu

Gero Droomdeals in maart

Tot 20% korting

Tijdens de Droomdeals weken in maart 2019 profiteer je van kortingen tot -20% op onze bedden, kasten en slaapkameraccessoires. 

Ook op de grote merken, waarvan Gero een officiële verdeler is, zoals BEKA, TEMPUR, LATTOFLEX, REVOR, NOTEBORN (maatkasten) en BOPITA (kinder- en jeugdkamers), ...

Leer bij van onze slaapexperts

Onze slaapadviseurs geven je nuttige tips in de winkel. Wat is het belang van een goede slaapergonomie en wat is voor jou de beste oplossing? Wat zijn de verschillen tussen alle soorten matrassen, bodems en boxsprings die je bij Gero vindt? Ook voor kinderen is een optimaal slaapcomfort heel belangrijk tijdens de groei. Kom alles hierover te weten tijdens een persoonlijk gesprek met een van onze slaapadviseurs. Ook in onze laatste blog vind je alvast enkele tips over slaapergonomie.

Kleerkasten, ook op maat

Voor ieder hoekje en kantje in huis hebben we een passende opbergoplossing. Ontdek snel alle promo’s op kasten in onze winkel.

Gloednieuwe inspiratieboxen

Heb je onze volledig vernieuwde afdeling slaapkamersets al gezien? Voor de mooiste slaapkamers in alle woonstijlen moet je hier zijn.

Meer promo's in de winkel 

Hieronder vind je slechts een greep uit alle promo's. Kom langs en laat je begeleiden in je zoektocht naar een nieuw bed, nieuwe kast of volledige slaapkamer.

Een greep uit alle Droomdeals

In onze winkel vind je nog veel meer andere acties. Ontdek ze allemaal!

Korting op boxsprings & bedkaders

Wil je een nieuw bed kopen? Laat je dan zeker goed begeleiden door onze opgeleide slaapexperts voor de beste keuze voor een nieuwe boxspring, bedkader, matras of bodem. Ons team van slaapadviseurs staat voor je klaar. In maart lopen er verschillende promoties met kortingen tot -20% op alles voor de slaapkamer. Ontdek ze allemaal in de winkel.

Korting op hoofdkussens

Welk hoofdkussen ligt voor jou het meest comfortabel? Luister naar je lichaam, want enkel zo kan je iedere nacht op beide oren slapen. Een aangepast hoofdkussen kan nekklachten vermijden. Er bestaan tientallen soorten, dus het is belangrijk dat je voor het juiste kiest. Hierin begeleiden we je graag persoonlijk. In maart geven we je korting op kussens van grote merken.

  • Nu 10% korting op alle hoofdkussens van TEMPUR
  • Nu krijg je een tweede GELTEX® kussen van BEKA aan -50%

Korting op lattenbodems & matrassen

Bij de keuze voor een nieuw bed, is het heel belangrijk om rekening te houden met een goede slaapergonomie. Laat je daarom adviseren over de verschillende soorten bodems en matrassen. Voor ieder budget hebben we een passende oplossing.

Korting op kinder- & jeugdkamers: tot -20%

Tijdens de droomdeals krijg je 10% tot 20% korting op kinder- en jeugdkamers van grote merken, zoals BOPITA en LIFETIME. In onze toonzaal ontdek je de mooiste slaapkamers en accessoires.

Korting op kasten: 21% btw cadeau

In maart krijg je bij ons Italiaans kastenprogramma de 21% btw cadeau. Ook bij andere collecties lopen de kortingen hoog op. Vraag naar de voorwaarden in de winkel.
Orde in je huis = orde in je hoofd. Daarom hebben we enkele tips voor je opgelijst voor een opgeruimde kleerkast. Benieuwd?

Lees hier onze opruimtips

Korting op maatkasten: -15%

Heb je een kast in gedachten die je niet in een standaardformaat vindt? Voor ieder hoekje en kantje in huis bieden we een geschikte opbergoplossing. Of het nu gaat om een kleerkast, (inloop)dressing of kast voor in de hal of wasplaats. Ontdek ons kastenprogramma op maat. Samen met jou tekenen we die ideeën uit tijdens een persoonlijke afspraak. Tijdens de Droomdeals weken in maart krijg je 15% korting op NOTEBORN maatkasten.

Maak hier een afspraak

Tips voor een optimaal slaapcomfort

In onze laatste blog geven we je enkele tips voor een optimaal slaapcomfort. Uiteraard geven we je in de winkel nog meer tips, tijdens een persoonlijk gesprek met een van onze slaapadviseurs.

Lees hier onze slaaptips

WIN WIN WIN

Wil je kans maken op 2 kwalitatieve hoofdkussens van REVOR? Volg ons op Facebook of Instagram en doe snel mee met onze giveaway! Lees hier het wedstrijdreglement nog even na.