Menu

Praktische zaken

Heb je nog vragen over jouw bestelling? Op deze pagina vind je meer info over de verschillende verzendmethodes, de afhaalprocedure, retourprocedure en garantievoorwaarden.

Levering

Gratis levering voor aankopen vanaf 1500 euro en binnen een straal van 40 km
Voor aankopen < 1500 euro en binnen een straal van 40 km: 30 euro à 75 euro extra
Leveringen buiten een straal van 40 km: bedrag afhankelijk van de plaats
Ladderlift: 90 euro tot 3de verdieping, + 15 euro per extra verdieping
Leveringen via trap: + 15 euro per verdieping, vanaf 2de verdieping
Levering via laadbrug: 37 euro (max. hoogte laadbrug +/-6 m, losplaats moet vrij toegankelijk zijn voor de vrachtwagen, +/- 12 m)

Afhaling

Je kan je meubelen ook zelf ophalen in ons afhaalmagazijn. Misschien heb je wel een grote wagen of bestelbusje ter beschikking? Zo bespaar je de leveringskost uit. Artikelen die op voorraad zijn, kan je meteen ophalen.

Opgelet, je moet wel altijd eerst je afhaalbon komen ophalen aan de kassa in de winkel alvorens naar het afhaalmagazijn te gaan.

Voor meubels die besteld moeten worden, word je op de hoogte gebracht van zodra deze opgehaald mogen worden.
Hier kan je de openingsuren van ons afhaalmagazijn raadplegen.

Retour

In onze algemene voorwaarden vind je meer info over ons retourbeleid. 

Garantie

De verkoper verleent een garantietermijn van 2 jaar te rekenen vanaf de datum van levering. Ingeval het geleverde consumptiegoed niet in overeenstemming is met de overeenkomst, verbindt de verkoper zich ertoe het consumptiegoed in overeenstemming te brengen zonder kosten voor de koper. De meldingstermijn bedraagt 2 maanden. Gedurende de tijd die nodig is om het goed te herstellen of te vervangen, wordt de garantietermijn opgeschort.