Menu

Slaapbanken

Een al dan niet verwachte logee over de vloer? Dan kan een zetelbed van pas komen. Ook in een compacte studio is dit zeer handig, want je tovert je comfortabele zetel in een mum van tijd om in een zalig bed.
Nog veel meer slaapzetels in onze toonzaal!

   • Sorteren volgens

   Slaapbank Innovation Living Puzzle Wood

   € 995

   Slaapbank Innovation Living Unfurl

   € 880

   Slaapbank 140x200 cm

   € 2595

   Véél meer keuze in onze winkel! Wil je deze meubels eens in een setting zien? Kom een kijkje nemen in onze toonzaal.

   1-3 van 3

   Resultaten per pagina

   Slaapbank met veel comfort 

   Slaapzetel, zetelbed, slaapbank, what’s in a name? Je valt er sowieso goed op in slaap. Powernapje? Logee? Ideaal! Dit multifunctioneel meubel komt altijd van pas. Ooit waren slaapbanken heel log en zwaar. Tegenwoordig bestaan er ook verfijnde modellen die een blikvanger in je interieur zijn. Dat is dus goed nieuws voor designliefhebbers.

   Combinatie zetel en slaapbank

   In een compacte studio of kot wil je alle ruimte benutten die er te benutten valt. Waarom dan geen bed en zetel in één? De matrassen van deze zetelbedden zijn kwalitatief genoeg om er vaak op te slapen. Hier bespaar je veel plaats mee. Meer ruimte dus voor andere, leuke spulletjes! En budgetvriendelijk, want zo heb je twee meubels voor de prijs van één. 

   1 of 2 personen

   Onze compacte zetelbedden zijn ideaal voor 1 persoon. Daarnaast hebben we ook grotere slaapbanken voor 2 personen. Kinderen, tieners of volwassenen: er is ruimte genoeg voor iedereen.