Menu

Relaxzetels

Languit ontspannen met de voetjes in de lucht? Moet kunnen! Kom tot rust in je eigen relaxzetel. Zet hem mee in de zithoek of maak ergens anders een gezellig lounge corner. Veel van onze relaxzetels kan je helemaal zelf samenstellen. Je kan ook voor talrijke elektrische functies kiezen die je zitcomfort alleen nog maar beter maken.

   • Sorteren volgens

   Relax met voetenbank Stressless View

   € 3449

   Relax met voetenbank Stressless Sunrise

   € 2499

   Elektrische relaxzetel met powerlift

   € 1129

   Relaxzetel Conform Master

   € 2088

   Relax met voetenbank Stressless Capri

   € 4349

   Relaxzetel Conform Time Out leder

   € 1760

   Relaxzetel Conform Prime

   € 1753

   Wil je deze meubels eens in een setting zien? Kom een kijkje nemen in onze toonzaal!

   1-7 van 7

   Resultaten per pagina

   Heerlijk relaxen

   Eens je een relaxzetel hebt gehad, kan je nooit meer zonder. Er is immers niets zo leuk als na een lange, stressvolle werkdag heerlijk te ontspannen in een comfortabele relaxzetel. Lees rustig een boek, kijk naar jouw favoriete serie of doe lekker een dutje; alles kan!

   Diverse relaxfauteuils

   Bij Gero Wonen vind je niet alleen moderne relaxzetels, maar ook een ruim aanbod klassieke ontwerpen. Er is dus voor ieder wat wils. Daarnaast kan je kiezen uit een mechanisch of elektrisch model. Bij deze laatste kan je met één druk op de knop je favoriete zitpositie vinden. Zowel de rugleuning als de hoofdsteun en de voetsteun zijn aanpasbaar. Ook voor een bijhorend voetbankje kan je bij Gero Wonen terecht.

   Relaxzetel prijzen

   Een relaxzetel hoeft geen fortuin te kosten. Wij hebben verschillende instapmodellen tegen een scherpe prijs. Klanten die graag een 'full option fauteuil' hebben, kunnen voor een van onze premium modellen kiezen. Ongeacht de prijs: wij kiezen steeds voor kwaliteitsmerken. Onze relaxzetels van Stressless zijn bijvoorbeeld erg populair. Ook het design van Conform valt in de smaak.

   Stel je eigen relaxzetel samen

   Kies jouw favoriet model uit en stel zelf een perfecte combinatie van materialen, kleuren, vorm en type afwerking samen. In onze winkel vind je zeer kwalitatieve merken zoals Stressless, Conform en Flexlux. Zet je gerust eens neer in onze toonzaal.