Menu

Maatwerk

Wist je dat een aantal van onze zetels op maat gemaakt kunnen worden? Heeft jouw gestalte nood aan een aangepast comfort? Geen probleem, want deze salons zijn zelfs aanpasbaar volgens jouw lichaamsbouw. Handig voor heel grote of kleine mensen bijvoorbeeld. Of heb je een interieur dat eerder om een buitenmaat vraagt? Ook dan is een zetel op maat ideaal.

Kom ons ruim aanbod salons ontdekken die per 10 of 20 cm op maat besteld kunnen worden. We maken ter plekke een ontwerp in onze handige configurator tool en jij krijgt meteen je toekomstige salon te zien. Lees er hier meer over.
Nog veel meer keuze in onze toonzaal!

   • Sorteren volgens

   Hoeksalon met relaxfunctie in leder - per 20 cm

   € 4151

   Hoeksalon in leder - per 10 cm

   € 4220

   Salon in leder met relaxfunctie - per 20 cm

   € 5062

   Hoeksalon met relaxfunctie - per 10 cm

   € 2422

   Hoeksalon - per 10 cm

   € 2523

   Zetel op maat - per 20 cm

   Prijs op aanvraag

   Hoeksalon met relaxfunctie - per 20 cm

   Prijs op aanvraag

   Véél meer keuze in onze winkel! Wil je deze meubels eens in een setting zien? Kom een kijkje nemen in onze toonzaal.

   1-7 van 7

   Resultaten per pagina

   Zetels en salons op maat

   Een groot deel van onze salons zijn modulair. Dat wil zeggen dat ze als puzzelstukjes bij elkaar passen. Zo stel je snel en eenvoudig de perfecte zetel samen. Niet alleen qua vorm en afmetingen, maar ook op het vlak van materialen (leder, lederlook of stof) en kleuren. Er zijn duizenden combinaties mogelijk. Met onze salons op maat kan je dus alle kanten uit.

   Maatwerk is altijd handig

   Op maat gemaakte zetels zijn altijd praktisch. Op deze manier past jouw salon perfect in de woonkamer of zithoek. Dat is vooral handig in kamers met een niet-alledaagse indeling. Ben je heel groot of juist heel klein van gestalte? Ook dan hebben wij de perfecte oplossing voor jou.