Menu

Stockmodellen

COMING SOON!

Binnenkort zullen hier meer van onze stock- en toonzaalmodellen te vinden zijn. Kan je niet wachten? Kom ze nu al ontdekken in onze winkel.

Bij Gero houden we van verandering. We komen dan ook regelmatig met nieuwe collecties en willen je er zo veel mogelijk in onze winkel tonen. Het voordeel voor jou? Fikse kortingen op de meubels die de toonzaal verlaten om plaats te maken. Meestal zien ze er nog zo goed als nieuw uit, dus je kan echte koopjes doen.

   • Sorteren volgens
   Geen zoekresultaten gevonden

   Grote kortingen op toonzaalmodellen

   Bij Gero houden we van verandering. We kopen regelmatig nieuwe collecties en presenteren deze dan ook graag in onze toonzaal. Hierdoor wisselen onze meubels vaak en geven we dus mooie kortingen op onze stock- en toonzaalmodellen. Van zetels tot eetkamers of volledige slaapkamers. Bepaalde modellen kan je een heel jaar door aan lage prijzen op de kop tikken.

   Waarom deze meubels zo populair zijn?

   Die reden moet je niet ver zoeken. Je kan prachtige designmeubelen kopen aan een extra scherpe prijs. In alle woonstijlen hebben we een ruim aanbod: landelijk, industrieel, modern, Scandinavisch, ... Op onze stock- en toonzaalmeubels gelden vaak kortingen van -50% of zelfs meer! Dat is dus goed nieuws voor jouw portefeuille.

   Een bijkomend voordeel is dat je deze meubels meteen kunt meenemen. Passen ze niet in jouw wagen? Dan kan je nog altijd een levering aan huis regelen. Informeer gerust naar de mogelijkheden bij onze interieuradviseurs.

   Vergeet niet: dit is slechts een kleine greep uit ons aanbod! Er zijn nog veel meer stock- en toonzaalmeubels in onze winkel en in ons magazijn te vinden. Kom dus zeker eens langs om ze allemaal te ontdekken.