Menu

Matrassen

Kom al onze matrassen eens uittesten in onze toonzaal. Onze woonadviseurs helpen je op weg. Ze geven je advies over het materiaal, de stevigheid, ... op basis van jouw slaapprofiel en het type bed of boxspring.
Nog veel meer in onze toonzaal!

   • Sorteren volgens

   Bedkader Tempur Relax 180x200 cm

   € 1698

   Bedkader Tempur relax 180x200 cm

   € 1698

   Matrassen

   Prijs op aanvraag

   Matras Beka BodySense

   Prijs op aanvraag

   Véél meer keuze in onze winkel! Wil je deze meubels eens in een setting zien? Kom een kijkje nemen in onze toonzaal.

   1-4 van 4

   Resultaten per pagina

   Zachte of harde matrassen

   De een wil een zachte matras, de ander slaapt liefst op een hard model. Op het vlak van matrassen heeft iedereen een eigen voorkeur. Daarom hebben we een groot aanbod voorzien, zodat iedereen de perfecte matras kan vinden. Ben je niet 100% zeker welke hardheid voor jou het beste is? Kom dan eens langs. Onze slaapexperts geven graag advies om de perfecte matras te vinden.

   Het belang van een goede matras

   Een goede matras zorgt ervoor dat er geen drukpunten van het lichaam (schouders, bekken …) overbelast worden. Bij een te harde of te zachte matras, zal je rug geen mooie rechte lijn vormen, waardoor deze niet voldoende kan rusten. Je zal niet alleen slecht slapen, maar ook lichamelijke ongemakken ondervinden. Daarom is de hardheid zo belangrijk.

   Alle afmetingen

   In onze collectie zijn heel wat matrassen voor eenpersoonsbedden te vinden. Maar ook voor tweepersoonsbedden is er een overvloed aan keuze. Naast de standaardmaten zijn er tevens extra brede modellen, voor slapers die graag wat meer plaats hebben. En wist je al dat wij ook matrassen op maat aanbieden? Die kunnen alle mogelijke vormen en afmetingen hebben.

   Matrassen prijzen

   Bij Gero Wonen willen we aan iedere klant een oplossing bieden. Het budget speelt daarbij zeker en vast een rol. We hebben bijvoorbeeld goedkope matrassen van zeer goede kwaliteit. Slapers die graag van meer comfort kiezen, kunnen voor een premium model gaan. Kortom: onze matras prijzen zijn zeer uiteenlopend. 

   Matrassen vergelijken

   Een matras kopen kan niet zonder deze eerst te testen. Kom daarom eens proefliggen in onze winkel en ontdek zelf de verschillen tussen de diverse modellen. Pocketvering, traagschuim (memory foam), koudschuim ... elke vulling voelt anders aan. Vergelijk alle types en maak een keuze. Onze slaapexperts staan jou graag bij met tips en advies.