Menu

Hoofdkussens en dekbedden

Zonder dekbed en hoofdkussens zal je niet goed slapen. Lig je graag op een hard of zacht hoofdkussen? Heb je graag een echt donsdeken of verkies je een synthetisch exemplaar? Aan jou de keuze.
Nog veel meer in onze toonzaal!

   • Sorteren volgens
   Geen zoekresultaten gevonden

   Ergonomische hoofdkussens

   Er wordt heel wat geschreven over het belang van een goede matras. Maar ook de invloed van een hoofdkussen mag niet vergeten worden. Het hoofdkussen zorgt er namelijk voor dat je nek voldoende rust krijgt. Zo kan je onaangename nekklachten vermijden.

   Voordat je een hoofdkussen koopt, is het best om de verschillende varianten te testen. Niet alleen de hardheid, maar ook de materiaalkeuze speelt immers een belangrijke rol. Het perfecte hoofdkussen is dus strikt persoonlijk. Uiteraard kan je voor persoonlijk advies steeds bij onze medewerkers terecht.

   Mooie dekbedden

   Alle soorten bedtextiel zijn in onze toonzaal te vinden. We hebben bijvoorbeeld dekbedden, dekbedovertrekken, spreien, plaids, enz. Je kan telkens kiezen uit diverse kleuren/ontwerpen en zachtheden. Zomer, winter en alles tussenin, voor elk seizoen hebben wij het juiste bedtextiel van topmerken als Vandyck en PIP.

   Voor tweepersoonsbedden is er enorm veel keuze. Ook bezoekers met een eenpersoonsbed laten we niet in de koud staan. Jong of oud, iedereen vindt dekbedden naar zijn smaak bij Gero Wonen.