Menu

Outlet

COMING SOON! Binnenkort zullen hier meer van onze outlet- en toonzaalmodellen te vinden zijn.

Wij houden van verandering. We komen regelmatig met nieuwe collecties en tonen je deze in onze toonzaal. Er is dus wel altijd iets nieuws te ondekken. Daarom moeten we ook regelmatig plaats maken voor wat nieuwe meubels. Het voordeel voor jou? Een fikse korting op deze meubels.

   • Sorteren volgens
   Geen zoekresultaten gevonden

   Grote kortingen op toonzaalmodellen

   Bij Gero Wonen houden we van verandering. We kopen regelmatig nieuwe collecties en presenteren deze in onze toonzaal, waardoor er altijd wel iets nieuws valt te ondekken. Daarom moeten we regelmatig plaats maken, en dus geven we mooie kortingen op onze toonzaalmodellen.

   Waarom onze meubel outlet zo populair is? 

   Simpel, je kan prachtige designmeubelen kopen tegen een extra scherpe prijs. Op onze outlet meubels gelden vaak kortingen van -30% of zelfs meer! Dat is goed nieuws voor jouw portefeuille. Deze toonzaalmodellen kan je dus echt niet laten staan.

   Nog een voordeel van deze toonzaalmeubelen is dat je ze meteen kan meenemen. Zijn jouw aangekochte outlet meubelen te groot om in jouw wagen te passen? Dan kan je nog altijd een levering aan huis regelen.

   Vergeet niet: dit is slechts een kleine greep uit ons aanbod! Er zijn in onze winkel nog meer toonzaalmodellen / outlet meubelen te vinden. Kom dus zeker eens langs om alles te ontdekken.