Menu

Bartafels

Op zoek naar een moderne bartafel? Voor in je keuken of eetkamer? We heben een uitgebreid aanbod. Ook met bijpassende barstoelen uiteraard.
Nog veel meer keuze in onze toonzaal!

   • Sorteren volgens

   Bartafel rechthoekig hout

   € 799

   Bartafel

   € 274

   Bartafel H&H Metalox

   € 849

   Bartafel

   € 399

   Bartafel Joli Wings 140x90 cm (verschillende uitvoeringen)

   € 2258

   Bartafel HAY Loop Stand

   € 769

   Véél meer keuze in onze winkel! Wil je deze meubels eens in een setting zien? Kom een kijkje nemen in onze toonzaal.

   1-6 van 6

   Resultaten per pagina

   Bartafels zijn mooi en praktisch

   Hoge tafels of bartafels zijn opnieuw aan een opmars bezig. Ze worden vaak op evenementen gebruikt, maar ook in woningen zien we ze steeds vaker terug. En terecht, want een bartafel is bijzonder praktisch. Het leuke aan een hoge tafel is dat je zowel zittend als rechtstaand kan eten of werken. Door af te wisselen vermijd je een pijnlijk zitvlak of zere benen. Een hoge tafel is dus eigenlijk gezonder dan een standaard model.

   Een hoge tafel in je keuken

   Een bartafel wordt vaak gebruikt als hoge keukentafel. Het geeft een luchtig gevoel aan je interieur, omdat je door de poten heen kunt zien. Rond de bartafel worden er vaak 4 of 6 barstoelen geplaatst. 

   Bijpassende barkrukken

   Een moderne bartafel kopen is slechts de helft van het werk. Je hebt natuurlijk ook nog stoelen nodig. Wie geen last heeft van hoogtevrees, kan kiezen voor barkrukken. In onze toonzaal kan je deze barstoelen zeker ook eens uitproberen.