Menu

Keukenstoelen

Op een keukenstoel zit je elke dag. Comfort is dus zeer belangrijk. Per ongeluk of niet, op keukenmeubels wordt er nu eenmaal wat vaker met eten gemorst. Kies daarom voor een zeer onderhoudsvriendelijk exemplaar dat nog eens goed zit ook. 

   • Sorteren volgens

   Stoel zwart met sledepoot

   € 116

   Tenzo Bess stoel wit/eik

   € 110€ 99

   PROMO

   Armstoel Pedrali Babila

   € 129

   Stoel bruin lederlook

   € 80

   Stoel in vele kleuren

   € 115

   Keukenstoel

   € 99

   Stoel Dutchbone Franky

   € 198

   Vraag nu jouw korting

   PROMO

   Véél meer keuze in onze winkel! Wil je deze meubels eens in een setting zien? Kom een kijkje nemen in onze toonzaal.

   1-7 van 7

   Resultaten per pagina

   Keukenstoelen rond de keukentafel

   Meestal gebruik je keukenstoelen nog vaker dan eetkamerstoelen. Het zitcomfort is dus zeer belangrijk. Welke kleur en materiaal kies je? Heb je een neutrale keuken? Of springt jouw keuken er qua stijl en kleur uit? Voor elk type keuken hebben wij de perfecte stoelen in huis! Ons assortiment is zo uitgebreid dat er voor ieders smaak meerdere modellen zijn. We hebben bijvoorbeeld stijlvolle keukenstoelen in landelijke stijl, maar ook enkele moderne ontwerpen.

   Barkrukken als alternatief 

   Vroeger stond er in elke keuken een tafel met enkele stoelen. Tegenwoordig zijn kookeilanden erg populair. Veel mensen voorzien aan dit keukeneiland een eetgedeelte. Dat is eigenlijk een hoge tafel die naadloos overloopt in het werkblad. Voor dit soort keukens zijn barkrukken een goed alternatief. Wij hebben ze in alle mogelijke stijlen en hoogtes. Ontdek nu onze collectie barkrukken.