Menu

Xooon

XOOON richt zich op zelfbewuste consumenten die weten wat ze willen. De uitgebreide meubelcollectie van het merk heeft een opvallend, eigenzinnig karakter. Ideaal om een persoonlijke toets aan je woonkamer te geven.

Talisman Xooon hoeksalon groen

Hoeksalon Xooon Talisman

€ 1999

Betaalbare designmeubelen

Dit populaire designmerk biedt een totaalconcept aan. Sofa’s, tafels, stoelen, kasten en accessoires zijn allemaal in het XOOON gamma te vinden. De ontwerpen vallen op met hun moderne vormgeving. Ook het leuke prijskaartje is een blikvanger. Want XOOON staat voor betaalbaar design. Daarnaast speelt men in op de nieuwste trends met hippe kleuren, eigen designs en verrassende materialen. Het aanbod krijgt regelmatig een update. Saai is ons XOOON assortiment dus nooit!

Personalisatie

Wil je een nieuwe XOOON zetel kopen? Of heb je een set eetkamerstoelen nodig? Dan zal je eerst nog enkele knopen moeten doorhakken. Bijna alle XOOON meubelen zijn personaliseerbaar. Bij de salons kies je bijvoorbeeld uit tientallen bekledingen (stof of leder), pootjes, afmetingen, enz. Op deze manier ben je 100% zeker dat de meubelen passen in jouw interieur.

Stoel mint

€ 149

xooon eetkamer lanai kane santp

Tafel rond Xooon Colombo

€ 899

Afdeling 4: XOOON

In onze meubelwinkel hebben we een volledige afdeling gewijd aan XOOON. Daar kan je een heleboel salons, tafels, stoelen, kasten en accessoires van dit merk bewonderen. Tijdens de solden (en ook op andere momenten) zijn er trouwens regelmatig promoties. Wil je die zeker niet missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Een greep uit onze Xooon collectie

Hoeksalon Xooon Talisman

€ 1999

Tafel ovaal Xooon Colombo

€ 999

Tafel rond Xooon Colombo

€ 899

Eettafel Xooon Faneur

€ 1199

Hoeksalon Xooon Paxos

€ 2499

Stoel Xooon Ambra

€ 149