Menu

Xooon

XOOON richt zich op zelfbewuste consumenten die weten wat ze willen. De uitgebreide meubelcollectie van het merk heeft een opvallend, eigenzinnig karakter. Ideaal om een persoonlijke toets aan je woonkamer te geven.

Blader snel door de allerlaatste XOOON lookbook van 2018 voor meer inspiratie!

Talisman Xooon hoeksalon groen

Hoeksalon Xooon Talisman

€ 2199

Betaalbare designmeubelen

Dit populaire designmerk biedt een totaalconcept aan. Sofa’s, tafels, stoelen, kasten en accessoires zijn allemaal in het XOOON gamma te vinden. De ontwerpen vallen op met hun moderne vormgeving. Ook het leuke prijskaartje is een blikvanger. Want XOOON staat voor betaalbaar design. Daarnaast speelt men in op de nieuwste trends met hippe kleuren, eigen designs en verrassende materialen. Het aanbod krijgt regelmatig een update. Saai is ons XOOON assortiment dus nooit!

Personaliseerbaar

Wil je een nieuwe XOOON zetel kopen? Of heb je een set eetkamerstoelen nodig? Dan zal je eerst nog enkele knopen moeten doorhakken. Bijna alle XOOON meubelen zijn personaliseerbaar. Bij de salons kies je bijvoorbeeld uit tientallen bekledingen (stof of leder), pootjes, afmetingen, enz. Op deze manier ben je 100% zeker dat de meubelen passen in jouw interieur.

Stoel antraciet

€ 159

xooon eetkamer lanai kane santp

Tafel rond Xooon Colombo

€ 999

Veel meer in afdeling 04: XOOON

In onze meubelwinkel hebben we een volledige afdeling gewijd aan XOOON. Daar kan je een heleboel salons, tafels, stoelen, kasten en accessoires van dit merk bewonderen. Tijdens de solden (en ook op andere momenten) zijn er trouwens regelmatig promoties. Wil je die zeker niet missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Een greep uit onze Xooon collectie

Hoeksalon Xooon Talisman

€ 2199

Tafel ovaal Xooon Colombo

€ 1099

Tafel rond Xooon Colombo

€ 999

Eettafel Xooon Faneur 240x110 cm

€ 1199

Hoeksalon Xooon Paxos

€ 2599

Stoel Xooon Ambra

€ 159