Menu
xooon eetkamer

Xooon

XOOON richt zich op zelfbewuste consumenten die weten wat ze willen. De uitgebreide meubelcollectie van het merk heeft een opvallend, eigenzinnig karakter. Ideaal om een persoonlijke toets aan je woonkamer te geven. Wist je dat we een volledige XOOON afdeling hebben? Kom snel een kijkje nemen in afdeling 04.

Op onze website vind je slechts een beperkte greep uit ons volledige aanbod. Blader dus snel door de allerlaatste XOOON catalogus voor meer wooninspiratie!

xooon talisman hoeksalon
Talisman Xooon hoeksalon groen

Hoeksalon Xooon Talisman (verschillende uitvoeringen)

€ 2199

Betaalbare designmeubelen

Dit populaire designmerk biedt een totaalconcept aan. Sofa’s, tafels, stoelen, kasten en accessoires zijn allemaal in het XOOON gamma te vinden. De ontwerpen vallen op met hun moderne vormgeving. Ook het leuke prijskaartje is een blikvanger. Want XOOON staat voor betaalbaar design. Daarnaast speelt men in op de nieuwste trends met hippe kleuren, eigen designs en verrassende materialen. Het aanbod krijgt regelmatig een update. Saai is ons XOOON assortiment dus nooit!

Personaliseerbaar

Wil je een nieuwe XOOON zetel kopen? Of heb je een set eetkamerstoelen nodig? Dan zal je eerst nog enkele knopen moeten doorhakken. Bijna alle XOOON meubelen zijn personaliseerbaar. Bij de salons kies je bijvoorbeeld uit tientallen bekledingen (stof of leder), pootjes, afmetingen, enz. Op deze manier ben je 100% zeker dat de meubelen passen in jouw interieur.

xooon kinna en aiden

Stoel antraciet

€ 159

xooon eetkamer lanai kane santp

Tafel rond Xooon Colombo 130 cm

€ 999

Veel meer in onze XOOON afdeling

In onze meubelwinkel hebben we met afdeling 04 een volledig aparte XOOON afdeling. Daar kan je een heleboel salons, tafels, stoelen, kasten en accessoires van dit merk vinden. Regelmatig hebben we interessante acties lopen, niet alleen tijdens de solden maar doorheen het hele jaar. Wil je die zeker niet missen? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.

Een greep uit onze Xooon collectie

Hoeksalon Xooon Talisman (verschillende uitvoeringen)

€ 2199

Tafel ovaal Xooon Colombo 200x120 cm

€ 1099

Tafel rond Xooon Colombo 130 cm

€ 999

Eettafel Xooon Faneur 240x110 cm

€ 1199

Stoel Xooon Ambra

€ 159

3-zit Xooon Almada

€ 1099

Hoeksalon Xooon Arhus

€ 1499

Bergkast Xooon Faneur

€ 1299

Tv-kast Xooon Faneur

€ 799

3-zit Xooon Almada

€ 1099

Dressette Xooon Faneur

€ 1299

Dressoir Xooon Faneur

€ 1399

Hoeksalon Xooon Lima

€ 2097