Menu
vandyck purity set

Vandyck

Vandyck is een toonaangevend slaapmerk met een uitgebreide collectie bedmode. Dekbedden, hoeslakens, overtreksets en kussens zijn allemaal in het gamma van dit Nederlandse topmerk te vinden. Ook de badkamer wordt niet vergeten. In hun collectie vind je ook badjassen, handdoeken en andere badkameraccessoires.

Nu krijg je 20% korting op alle bedtextiel van VANDYCK. Knip de bon uit in ons voorjaarsmagazine. Haal snel jouw exemplaar in de winkel. In de regio rond Lier verspreiden we dit magazine ook huis-aan-huis.

Lees het magazine hier

vandyck bedlinnen

Het mooiste bedtextiel

Het slaaptextiel van Vandyck worden gemaakt van zorgvuldig geselecteerde materialen. Dit zorgt niet alleen voor een hoge duurzaamheid, maar ook voor een onovertroffen slaapcomfort. Maar het oog wil ook wat. Daarom ontwierp Vandyck een ruim assortiment overtreksets. Eenvoudige kleuren, een subtiel design of een opvallende print; alle stijlen komen aan bod. Er is dus voor ieder wat wils.

Vandyck bedlinnen bij Gero Wonen

Wie een nieuwe dekbedovertrek wil kopen, moet bij Gero Wonen zijn. Bij ons vind je de mooiste Vandyck ontwerpen, zowel voor één- als tweepersoonsbedden.

vandyck dekbedovertrek
slaaptextiel van vandyck

Luxueus badkamertextiel

Ook badjassen, handdoeken, ... in de gekende Vandyck kwaliteit vind je in onze winkel.

Meer inspiratie