Menu
theca sofa

Theca

Scandinavisch design bestaat uit eenvoudige en ongecompliceerde ontwerpen met heldere kleuren en is tegelijk tijdloos en modern. Dat is de perfecte omschrijving van Theca.

Theca Ghost fauteuil

Natuurlijke materialen

De zitmeubels van Theca zijn qua vorm en stijl sterk gebaseerd op de natuur, wat de meubelen hun natuurlijke look geeft. De rechte lijnen en vormen krijgen een zachte, comfortabele en warme uitstraling dankzij het gebruik van natuurlijke materialen, zoals licht hout en leder. Volgens ons is dit een geslaagde combinatie.

Kwaliteit van Theca

Bij de productie ligt de nadruk op design én kwaliteit. Zo bestaan de kussens van Theca sofa’s uit koudschuim. Dit materiaal zorgt voor een optimaal zitcomfort, zelfs na meer dan tien jaar. Voor de bekleding kiest men enkel premium materialen die aan de strengste kwaliteitseisen voldoen. Kortom: Theca staat voor luxueuze sofa’s en fauteuils met een hoogwaardige afwerking.

Theca Sava zetel
Theca Moro fauteuil

Ontdek onze collectie

Ben je al een hele tijd op zoek naar Theca meubelen? Dan mag je jouw zoektocht staken. Gero Wonen in Lier is namelijk een officiële Theca dealer. Wij hebben enkele modellen van dit Scandinavische merk in onze toonzaal staan. Wil je meer weten over de modellen, bekledingen, kleuren en prijzen? Vraag dan raad aan onze verkopers.

Een greep uit onze Theca collectie

Zetel Theca Moro zwart

€ 903

Hoeksalon Theca Sava

€ 3125

Hoeksalon Theca Asolo

€ 2182

3-zit Theca Asolo met zwarte poten

€ 1338

3-zit Theca Asolo in leder

€ 1917

Meer inspiratie