Menu
tenzo meubels

Tenzo

Modern met een vleugje retro. Tenzo is het schoolvoorbeeld van Scandinavisch design. Eenvoudige vormen en speelse kleuren typeren het gamma.

Tenzo past overal

Vandaag de dag is Tenzo een van de grootste Zweedse meubelfabrikanten en koploper in het ontwerpen van eigentijdse designmeubelen. In deze verrassende collectie zit voor ieder wat wils: prachtige tafels, trendy stoelen en fraaie kasten. Door hun tijdloze design passen ze in elk interieur. Tenzo meubelen kan je overal kwijt. Ze zijn perfect om je eetkamer, woonkamer of bureau aan te kleden.

Een verrassende collectie

De Tenzo Bess collectie is erg geliefd. Deze tafels, stoelen en kasten zijn een toonvoorbeeld van retro Scandinavisch design. En ken je de Tenzo Flow al? Bij dit model wordt er gespeeld met contrast tussen licht hout en zwarte deuren/laden. De Tenzo Lolly stoeltjes bestaan in heel veel frisse kleuren of in neutraal walnut of oak.

tenzo lolly mood

Tenzo meubelen bij Gero

Interesse in Tenzo meubelen? Doe inspiratie op in onze woonwinkel in Lier. Bij vragen over het gamma kan je contact opnemen met onze woonadviseurs. En vergeet niet om jezelf in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Er zijn immers regelmatig speciale acties op Tenzo stoelen, tafels en kasten. Zo mis je die nooit meer.

Een greep uit onze Tenzo collectie

Eetkamer Tenzo Flow

€ 1152

Eetkamer Tenzo Dot

€ 1395

Verlengbare eettafel Tenzo Bess 160x95 cm

€ 530

Sideboard Tenzo Bess 3 deuren 3 laden

€ 486

Verlengbare eettafel Tenzo Dot 160/205 cm

€ 692

Barkast Tenzo Bess

€ 423

Bureaustoel Tenzo C-Bar

€ 114

Eetkamerstoel

€ 69

Tafel Tenzo Flow 200x90 cm

€ 205

Barkast Tenzo Flow 4 deuren

€ 448

Tv-kast Tenzo Flow

€ 298

Meer inspiratie