Menu

Tenzo

Modern met een vleugje retro. Tenzo is het schoolvoorbeeld van Scandinavisch design. Eenvoudige vormen en speelse kleuren typeren het gamma.

Tenzo past overal

Vandaag de dag is Tenzo een van de grootste Zweedse meubelfabrikanten en koploper in het ontwerpen van eigentijdse designmeubelen. In deze verrassende collectie zit voor ieder wat wils: prachtige tafels, trendy stoelen en fraaie kasten. Door hun tijdloze design passen ze in elk interieur. Tenzo meubelen kan je overal kwijt. Ze zijn perfect om je eetkamer, woonkamer of bureau aan te kleden.

Een verrassende collectie

De Tenzo Malibu is een van de blikvangers in het assortiment. Dit metalen kastje is verkrijgbaar in een hele reeks hippe kleuren, gaande van neutraal wit tot opvallend geel. Daarnaast is de Tenzo Bess erg geliefd. Deze tafels, stoelen en kasten zijn een toonvoorbeeld van retro Scandinavisch design. En ken je de Tenzo Flow al? Bij dit model wordt er gespeeld met contrast tussen licht hout en zwarte deuren/laden.

Tenzo meubelen bij Gero

Interesse in Tenzo meubelen? Doe inspiratie op in onze woonwinkel in Lier. Bij vragen over het gamma kan je contact opnemen met onze woonadviseurs. En vergeet niet om jezelf in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Er zijn immers regelmatig speciale acties op Tenzo stoelen, tafels en kasten. Zo mis je die nooit meer.

Een greep uit onze Tenzo collectie

Eetkamer Tenzo Flow

€ 1450

Tenzo Bess stoel wit/eik

€ 110€ 99

PROMO

Meer inspiratie