Menu
tempur relax bed grijs

Tempur

Een goede nachtrust is essentieel voor je gezondheid en welzijn. Daarom ontwikkelde TEMPUR® een reeks matrassen, bedkaders en boxsprings met een perfecte balans tussen comfort en ondersteuning. Zo kan je heerlijk ontspannen en volledig tot rust komen.

Doorheen het jaar lopen er ook verschillende acties op TEMPUR®.

Bekijk deze acties

Technologische achtergrond

Het ligcomfort van TEMPUR® matrassen kennen hun ontstaan eigenlijk in de ruimtevaartsector. In de jaren 70 ontwikkelde NASA een visco-elastisch en temperatuurgevoelig traagschuim dat astronauten ondersteunt tijdens het opstijgen. Dit drukverlagende materiaal vormt zich naar de contouren van jouw lichaam, wat het discomfort door drukpunten vermindert. Resultaat: je gewrichten kunnen optimaal rusten waardoor je 's ochtends meer energie hebt.

Tempur matrassen

TEMPUR® biedt een complete slaapoplossing aan. Alles start met de matras. De matrassen van TEMPUR® zijn verkrijgbaar in meerdere afmetingen en hardheden. Heb je een keuze gemaakt? Dan moet je nog een bijpassend hoofdkussen kiezen. TEMPUR® hoofdkussens zijn speciaal ontworpen om comfortabel te zijn, zonder het ondersteunende aspect uit het oog te verliezen. Ook in bedkaders en boxsprings hebben we een ruime keuze in onze winkel. Kom ze gerust eens uittesten.

verstelbaar bed van tempur
Tempur bed

Advies van onze slaapexperts

Wie een TEMPUR® matras, bedkader of boxspring wil kopen, kan op onze website al wat inspiratie opdoen. Toch raden we aan om voor de aankoop onze slaapafdeling te bezoeken. Dan kan je alles rustig testen. Een nieuwe matras en hoofdkussen kopen is namelijk iets heel persoonlijks. Met behulp van het advies van onze slaapexperts in afdeling 12 en 13, maak je beslist de juiste keuze.

Een greep uit onze Tempur collectie

Boxspring Tempur Micro-Tech 180x200 cm

€ 3746

Bedkader Tempur Relax 180x200 cm

€ 1698

Bedkader Tempur relax 180x200 cm

€ 1698

Meer inspiratie