Menu

Tempur

Een goede nachtrust is essentieel voor je gezondheid en welzijn. Daarom ontwikkelde Tempur een reeks matrassen met een perfecte balans tussen comfort en ondersteuning. Zo kan je heerlijk ontspannen en volledig tot rust komen.

Technologische achtergrond

Tempur matrassen zijn ontstaan uit de ruimtevaartsector. In de jaren 70 ontwikkelde NASA een visco-elastisch en temperatuurgevoelig traagschuim dat astronauten ondersteunt tijdens het opstijgen. Dit drukverlagende materiaal vormt zich naar de contouren van jouw lichaam, wat het discomfort door drukpunten vermindert. Resultaat: je gewrichten kunnen optimaal rusten waardoor je ‘s ochtends meer energie hebt. Met Tempur slaap je beter.

Tempur matrassen

Tempur biedt een complete slaapoplossing aan. Alles start met de matras. De matrassen van Tempur zijn verkrijgbaar in meerdere afmetingen en hardheden. Heb je een keuze gemaakt? Dan moet je nog een bijpassend hoofdkussen kiezen. Tempur hoofdkussens zijn speciaal ontworpen om comfortabel te zijn, zonder het ondersteunende aspect uit het oog te verliezen.

Een persoonlijke combinatie

Wie een Tempur matras wil kopen, kan op onze website al wat inspiratie opdoen. Toch raden we aan om voor de aankoop onze slaapafdeling te bezoeken. Dan kan je alles rustig testen. Een nieuwe matras en hoofdkussen kopen is immers iets heel persoonlijks. Met behulp van het advies van ons slaapexperts maak je de juiste keuzes. Kom dus zeker eens langs!