Menu

Styldecor

Styldecor is het beste van twee werelden: de royale esthetiek uit romantische tijden, gecombineerd met de hoogtechnologische ergonomie van de toekomst. Stijl en comfort gaan hand in hand bij deze handgemaakte Styldecor bedden.

Handgemaakte luxe

De slaapmeubelen van Styldecor worden met de hand gemaakt. Kwalitatieve materialen en jarenlange vakkennis staan garant voor tijdloze producten van het allerhoogste niveau. De matrassen en boxsprings van Styldecor zijn dus het neusje van de zalm. Wie op zoek is naar een comfortabel en luxueus bed, is bij dit Belgische merk aan het juiste adres.

Jouw persoonlijke boxspring

Bij Styldecor is het super eenvoudig om zelf een bed samen te stellen. Er zijn bijvoorbeeld verschillende soorten boxsprings, inclusief elektrische modellen. De hoofdborden zijn ook verkrijgbaar in diverse ontwerpen. Het ene model is al wat klassieker dan het andere. Allemaal hebben ze wel iets gemeen: het zijn bedden met karakter in de landelijke of romantische stijl. Met een Styldecor bed in de slaapkamer, voel je je bijna in Versailles! Heb je ook een nieuwe matras nodig? Ook daarin heeft Styldecor een uitgebreid gamma. En om jouw slaapkamer dé perfecte finishing touch te kunnen geven, lanceerde dit merk ook enkele bijpassende slaapkameraccessoires, zoals nachtkastjes en bedbanken.

Madeleine styldecor

Bezoek onze slaapafdeling

Gero Wonen is een officiële Styldecor dealer en daar zijn we trots op. In onze slaapafeling kan je de volledige Styldecor collectie aankopen. Boxsprings, matrassen, bedbanken, ... Op deze pagina zie je al enkele modellen, zoals de bedden Résidence en Madeleine, maar in onze toonzaal is er nog veel meer te ontdekken. Breng een bezoekje, kom eens proefliggen en vraag meer informatie aan onze slaapexperts. Zij helpen je wegwijs in het volledige aanbod. Welkom!