Menu
romantisch bed

Styldecor

Styldecor is het beste van twee werelden: de royale esthetiek uit romantische tijden, gecombineerd met de hoogtechnologische ergonomie van de toekomst. Stijl en comfort gaan hand in hand bij Styldecor bedden.

styldecor versailles bed

Handgemaakte luxe

De slaapmeubelen van Styldecor worden met de hand gemaakt. Kwalitatieve materialen en jarenlange vakkennis staan garant voor tijdloze producten van het allerhoogste niveau. De matrassen en boxsprings van Styldecor zijn dus het neusje van de zalm. Wie op zoek is naar een comfortabel en luxueus bed, is bij dit Belgische merk aan het juiste adres!

Jouw persoonlijke boxspring

Bij Styldecor is het super eenvoudig om zelf een bed samen te stellen. Er zijn bijvoorbeeld verschillende soorten boxsprings, inclusief elektrische modellen. De hoofdborden zijn ook verkrijgbaar in diverse ontwerpen - de ene al wat klassieker dan de andere. Tenslotte heb je nog een matras nodig. Ook daarvoor kan je bij Styldecor terecht. En om jouw slaapkamer de finishing touch te geven, lanceerde het merk enkele bijpassende accessoires, zoals nachtkastjes en bedbanken.

styldecor bedden
madeleine deluxe bed van styldecor

Bezoek onze slaapafdeling

Gero Wonen is een officiële Styldecor dealer. Dat wil zeggen dat je bij ons alle Styldecor boxsprings en matrassen vindt. Op onze website zie je al enkele modellen, zoals de Madeleine, maar in onze toonzaal is veel meer te ontdekken. Breng een bezoekje, kom eens proefliggen en vraag meer informatie aan onze verkopers. Waar wacht je nog op?