Menu
string meubels

String Furniture

String is een veelgeliefd Scandinavisch designmerk dat wereldwijd bekend is voor haar minimalistische String wandrek. Daarnaast hebben ze nog een heleboel andere prachtige meubelen - allemaal met een sfeervolle retro look.

string rek

Over String Furniture

Het verhaal van String begon in 1949. In dat jaar nam Nisse Strinning deel aan een ontwerpwedstrijd. Uit de meer dan 190 inzendingen werd zijn String kast als winnaar gekozen. Dat succes smaakte naar meer, en zo besloot Nisse om een eigen bedrijf op te starten. Ondertussen zijn String meubelen terug te vinden in woon- en eetkamers in alle uithoeken van de wereld.

Innovatieve rekken

String rekken hebben een tijdloze uitstraling. Na meer dan 50 jaar hebben de ontwerpen nog niets van hun charme verloren. Misschien wel het leukste aan deze wandrekken, zijn de personalisatiemogelijkheden. Je kiest zelf de kleur van het metalen frame, de planken, de kastjes, enz. In totaal maak je meer dan honderden combinaties. Dat maakt elk String systeem enigszins uniek.

string wandmeubel
string design rekken

Ontwerp jouw eigen String rek

Op deze pagina zijn al enkele voorbeelden van String wandrekken te vinden. Toch is dit slechts een kleine greep uit het assortiment. Om alle mogelijkheden te ontdekken, breng je best een bezoek aan onze toonzaal. Daar stel je samen met een verkoper jouw persoonlijke String systeem samen en krijg je een op maat gemaakte offerte. En vergeet niet: om dit stijlvolle wandrek aan te kleden hebben we in onze decoratieafdeling nog een heleboel leuke accessoires.

Een greep uit onze String Furniture collectie

Halmeubel String

€ 744

Bureau String

€ 453

Wandcombinatie String

€ 1545

Bureaucombinatie String

Prijs op aanvraag

Meer inspiratie