Menu
stressless original relaxstoel

Stressless

Stressless® staat synoniem voor pure relaxatie. Met deze relaxzetels kan je heerlijk ontspannen na een lange, stresserende werkdag. Geniet van de ergonomische ondersteuning en aangename materialen en je zal jezelf meteen als herboren voelen.

stressless relaxzetels

In de woonkamer of op kantoor

Voor elk interieur is er een passende Stressless® zetel te vinden. Of je nu houdt van klassiek of modern – er is voor elk wat wils. Je vindt dus gegarandeerd een model dat in jouw woonkamer past. Ook op kantoor kan je van het onovertroffen zitcomfort van Stressless genieten. Dat is goed nieuws voor mensen die uren achter hun computer spenderen en vaak last hebben van een pijnlijke rug of schouders.

Ontelbare uitvoeringen en opties

De Stressless Sunrise, View, Capri, Aura of Reno, ze hebben allemaal één ding gemeen: een onovertroffen zitcomfort. Daar zorgen de jaren onderzoek en ontwikkeling voor. Over de jaren heen heeft Stressless haar fauteuils continu verbeterd. Elk model is trouwens in hoge mate personaliseerbaar. Er zijn diverse kleuren (160 kleurtinten), materialen en uitvoeringen om uit te kiezen, van subtiel tot opvallend. Daarnaast kan je jouw Stressless® relaxzetel nog uitbreiden met allerlei extra’s, zoals een ander onderstel of een voetenbank. Qua onderstel heb je voor de relaxzetels telkens de keuze uit de modellen LegComfort, Star of Signature.

aura fauteuil van stressless
stressless relax

Kom onze Stressless zetels testen

Woorden schieten te kort, want een Stressless® zetel moet je zelf ervaren. Kom daarom eens langs in onze showroom en ontdek zelf het comfort van deze stijlvolle relaxzetels en salons. Gero Wonen is namelijk een van de grootste Stressless® verkooppunten in België. In onze toonzaal kan je ze allemaal uitproberen. Onze woonadviseurs kennen deze relaxfauteuils en zetels van binnen en van buiten. Wil je meer info over de prijzen? Die rekenen we met plezier voor jou uit.

Een greep uit onze Stressless collectie

Relaxzetel met voetenbank Stressless View

€ 3518

Relax met voetenbank Stressless Capri

€ 4436

Relaxzetel met voetenbank Stressless Sunrise

€ 2549

Relaxzetel met voetenbank Stressless Reno

€ 2999

2-zit Stressless Aura

€ 4772

Relaxzetel met voetenbank Stressless Aura

€ 3499

Meer inspiratie