Menu
sitino meubels tafel en stoelen

Sitino

Design tafels en stoelen met net dat tikkeltje meer; zo kunnen we Sitino best omschrijven. Dit Belgische merk onderscheidt zich met een unieke ontwerpstijl die mogelijk is door een combinatie van innovatieve productietechnologieën en ervaren vakmanschap.

sitino stoel en tafel

De geschiedenis van Sitino

Sitino is een Belgische onderneming die werd opgericht in 2011. Zussen Tilde en Miete Vandendriessche hadden als doel met Sitino om eigentijdse vormgeving tegen betaalbare prijzen te ontwerpen. Uitgangspunt voor de collecties zijn de vele mogelijkheden op vlak van verwerking en technologieën, die leiden tot ecologisch verantwoorde producten. De materialen worden zorgvuldig uitgekozen en de producten worden gemaakt met zin voor detail in vormgeving en functie. In de zoektocht om een eigentijdse vormgeving aan de collectie te geven, geeft Miete zelf heel wat creatieve input. Maar het bedrijf doet ook beroep op gewaardeerde designers die de Sitino waarden en filosofie delen.

Stoelen, tafels en meer

Blikvangers zijn de Sitino stoelen. Elk model heeft een eigen identiteit, zonder het overkoepelende Sitino DNA uit het oog te verliezen. Om jouw eetkamer compleet te maken, heeft het merk ook enkele bijpassende tafels ontworpen. Die zijn - net als de stoelen - verkrijgbaar in verschillende varianten en afwerkingen. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Vraag dan raad aan onze medewerkers via de contactpagina of tijdens een bezoek aan onze toonzaal.

sitino taille armstoel