Menu
ROM Chronos cognac salon

ROM

De filosofie van ROM is simpel: functionele zitmeubelen ontwerpen die mogen gezien worden. Design en gebruiksgemak worden probleemloos gecombineerd. Dat maakt onze ROM sofa’s en fauteuils zo geliefd.

ROM Deimos
hoeksalon per 20cm maatwerk leder

Hoeksalon met relaxfunctie in leder - per 20 cm

€ 4012

Comfortabel zitten

We brengen vaak uren aan een stuk door in onze zetel. Het zitcomfort is dus erg belangrijk. Dankzij een speciale vulling ondersteunen de banken en fauteuils van ROM je lichaam optimaal. En dankzij de aangename, hoogwaardige materialen maak je er helemaal geen probleem van om zo lang in de woonkamer te spenderen.

Oplossingen op maat
(zelfs per 10 cm)

Bij de meeste meubelmerken zijn het aantal opties eerder beperkt. Je kiest een model en een bekleding en daar stopt het. ROM gaat nog een stapje verder. Dit merk biedt op sommige modellen (Cadini en Colorado) zelfs maatwerk per 10 cm aan. Voor andere modellen kan je per 20 cm personaliseren. Bovendien kan je nog kiezen uit enkele extra’s, zoals kiezen voor een diepere zit of voor een ingebouwde relax. Alle ROM zitmeubelen zijn dus 100% personaliseerbaar, super handig.

ROM Romano hoeksalon

Hoeksalon met relaxfunctie - per 20 cm

Prijs op aanvraag

ROM Romano
Rom Romano zetel op maat

Zetel op maat - per 20 cm

Prijs op aanvraag

Kies jouw droomsalon

Kom het salon van jouw dromen samenstellen bij Gero Wonen. In onze toonzaal kan je verschillende ROM zetels bekijken en nadien een model op maat configureren. Ook voor een bijpassend salontafeltje of tv-meubel ben je bij ons aan het juiste adres. Spring dus zeker eens binnen!

Een greep uit onze ROM collectie

Hoeksalon met relaxfunctie - per 20 cm

Prijs op aanvraag

Zetel op maat - per 20 cm

Prijs op aanvraag

Hoeksalon met relaxfunctie in leder - per 20 cm

€ 4012

Lederen salon met relaxfunctie - per 20 cm

€ 4950

Hoeksalon in leder - per 10 cm

€ 3996

Meer inspiratie