Menu
revor hotel bed

Revor

Revor heeft alles in huis voor een heerlijke nachtrust. In het gamma zijn niet alleen boxsprings, matrassen en lattenbodems te vinden, maar ook hoofdkussens en dekbedden. Het is dus geen verrassing dat de naam afgeleid werd van het Franse woord ‘rêve d’or’ – gouden droom.

Tijdens de Droomdeals in maart profiteer je van kortingen tot -20% op bedden, kasten en slaapkameraccessoires.

Meer weten over deze actie

revor bedden en matrassen

Handgemaakt in België

Revor Bedding hecht enorm veel belang aan kwaliteit. Een bed of boxspring moet namelijk voor vele jaren meegaan. Daarom ontwerpt en produceert Revor alle producten in België. Alles wordt door vakmensen met de nodige zin voor detail afgewerkt. Dat komt niet alleen de duurzaamheid ten goede, maar zeker ook het comfort.

Revor design

Vroeger was de slaapkamer een louter functionele ruimte. Vandaag krijgt ze evenveel aandacht als de woonkamer of eetkamer. We willen namelijk slapen in een sfeervolle, netjes aangeklede ‘oase van rust’. Revor speelt hierop in met haar ontwerpen. Klassiek, modern of landelijk: de boxsprings en bedden van Revor komen in diverse stijlen. Je kiest zelf de bekleding (stof of leder), de kleur, de pootjes en de afmetingen. Revor heeft naast design ook oog voor ergonomie, zo vind je de Comfort Box met tillift in onze toonzaal. Dit bed is vooral handig voor mensen die minder mobiel zijn. Vaak zijn er ook bijpassende nachtkastjes bij de bedden verkrijgbaar.

boxspring van revor
revor comfort boxspring

Kom proefliggen in onze winkel

Hier kan je alvast kennismaken met onze Revor bedden en boxsprings. Toch raden we ook aan om onze slaapafdeling te bezoeken. Daar vergelijk je snel en eenvoudig alle modellen. Een nieuw bed kiezen is namelijk een heel persoonlijke kwestie. Met behulp van onze slaapadviseurs maak je de juiste keuzes – wat resulteert in een optimaal slaapcomfort en een betere nachtrust. Een heel jaar door hebben we enkele actiemodellen, zoals de Family Box, Be. Box en Comfort Box. Ontdek onze Revor collectie in afdeling 12.

Meer inspiratie