Menu
woonaccessoires van pomax

Pomax

Pomax hoeven we waarschijnlijk niet voor te stellen. Dit Antwerpse decoratiemerk begon eind jaren ’90 als importeur van glaswerk uit Oost-Europa, maar is ondertussen een vaste waarde geworden in de wereld van woonaccessoires. Ook internationaal heeft Pomax naam en faam gemaakt.

SOLDEN SOLDEN SOLDEN
In januari krijg je 10% korting op alle woonaccessoires.

Meer weten over deze actie

pomax home collection kastje

+5.000 artikelen

De Pomax Home Collection is veel groter dan je denkt. In totaal zijn er meer dan 5.000 artikelen. Pomax mag zich dus zonder schroom een echt totaalconcept voor interieurinrichting noemen. In het aanbod zitten onder meer kaarsen, bestek, woontextiel, verlichting, kleinmeubelen, stoelen, theelichthouders, borden, servies, enz. Een greep hieruit hebben we in afdeling 01, maar uiteraard kan er ook besteld worden. Een keuze maken zal geen eenvoudige klus zijn!

De nieuwste Pomax collectie

Onze interieurspecialisten zijn heel trendbewust. Daarom halen we steeds de nieuwste Pomax collecties in huis. Twee keer per jaar wordt een update gelanceerd. Dat wil zeggen: een nieuwe reeks woonaccessoires met hedendaagse vormen, kleuren en materialen. De typische Pomax stijl wordt uiteraard nooit uit het oog verloren.

pomax servies
pomax accessoires

Shop Pomax bij Gero Wonen

Wil je de stijlvolle accessoires van Pomax kopen? Zoek niet verder, want wij hebben een verrassend groot Pomax assortiment. Kom snel naar onze meubelzaak in Lier om deze collectie van dichtbij te ontdekken.

Een greep uit onze Pomax collectie

Console in metaal

€ 109,90

PROMO

Poef velvet Pomax groen

€ 74,90

Bijzettafel (verschillende formaten)

€ 36

Bijzettafel Pomax So Cute 60cm

€ 116

Bijzettafel Pomax So Cute 80cm

€ 149,90

PROMO

Bijzettafel Pomax So Cute 120cm

€ 190

Bijzettafel Pomax So Cute 40cm

€ 54,90

Poef velvet Pomax diam.55cm

€ 129,90

Poef velvet Pomax roze

€ 74,90