Menu

Philips Lighting

Philips is al vele jaren een toonaangevend merk als het om verlichting gaat. Dit merk combineert probleemloos innovatieve technologieën met oogstrelende designs. Stijl en techniek gaan dus hand in hand in deze uitgebreide collectie. Licht kan zoveel meer doen. Vind samen met onze woonadviseurs de juiste verlichting voor elke ruimte in je huis.

philips lighting hue spot

Philips verlichting past overal

Voor elke ruimte heeft Philips een passende verlichtingsoplossing. Hanglampen, wandlampen, staanlampen, spots, bureaulampen, nachtlampen, … zijn allemaal in het assortiment te vinden. Alle stijlen en formaten komen aan bod. In de collectie van Philips is er dus voor ieder wat wils. 

Philips LED-verlichting

Philips is al vele jaren een van de voortrekkers op het vlak van LED-technologie. Ondertussen heeft het merk een uitgebreide collectie LED-lampen opgebouwd. Die bieden twee belangrijke voordelen: enerzijds verbruiken ze veel minder energie dan traditionele gloei- of spaarlampen, en anderzijds gaan ze veel langer mee. Voeg hier nog de stijlvolle ontwerpen aan toe, en je weet meteen waarom de LED-verlichting van Philips zo’n bestseller is.

philips wellner wellness cher

Bezoek onze verlichtingsafdeling

In afdeling 01 van onze toonzaal vind je alle woondeco en onze verlichting. Hier kan je alle Philips armaturen en lichtbronnen van dichtbij ontdekken. Niets gevonden dat in jouw interieur past? Geen probleem, we hebben ook nog een heleboel andere verlichtingsmerken in onze winkel, waaronder Eglo, Lucide en Zuiver.