Menu
pedrali stoelen

Pedrali

Versier jouw eetkamer met de design stoelen en tafels van Pedrali. Deze Italiaanse firma heeft al tientallen prijzen in de wacht gesleept. Dat is absoluut geen verrassing, want de ontwerpen van Pedrali blinken uit in functionaliteit, duurzaamheid en elegantie.

pedrali babila stoel

Terug naar de basis

Pedrali heeft geen speciale vormen of schreeuwerige kleuren nodig om een mooie meubelen te produceren. De ontwerpers gaan steeds terug naar de basis. Want sobere lijnen en neutrale tinten brengen rust in een ruimte. Die focus op eenvoud geeft Pedrali stoelen en tafels een tijdloze uitstraling, waardoor deze ontwerpen zelfs na 20 jaar nog niet uit de mode zijn.

Pedrali highlights

In 1963 zag Pedrali het levenslicht. Over al die jaren heeft het honderden meubels op de markt gebracht. De Babila stoel is ongetwijfeld een van de highlights. Deze stoel is verkrijgbaar in diverse varianten, als open model of als kuipstoel. De Volt stoel is nog zo’n iconisch design van Pedrali. Het ontwerp is al enkele jaren oud maar heeft nog niets van haar charme verloren. Dat is nog maar eens het bewijs dat Pedrali stoelen tijdloos zijn.

arki tafel van pedrali
pedrali volt

Vragen? Meer info?

Heb je nog vragen over onze Pedrali stoelen en tafels? Dan mag je ons altijd een berichtje sturen. Ook in onze toonzaal ben je steeds welkom om het assortiment te ontdekken. Gero is een van de officiele Pedrali verderlers in België. Voor alle modellen kan je dus bij ons terecht. 

Een greep uit onze collectie

Eettafel Pedrali Arki 240x100 cm

€ 1723

Armstoel Pedrali Babila

€ 129

Stoel Pedrali Babila wit

€ 113

Armstoel Pedrali Nemea

€ 468

Eettafel rond Pedrali Arki 129 cm

€ 1216,50