Menu
noteborn kasten slaapkamer

Noteborn

Noteborn is een internationale fabrikant van maatkasten en interieuroplossingen. Met hun maatwerk wordt elke ruimte optimaal benut. Kwalitatieve materialen en een hoogwaardige afwerking zorgen voor een stijlvolle uitstraling.

Benieuwd naar de collectie van Noteborn? Doorblader hier alvast de brochure en laat je inspireren. 

Knopen doorhakken

Wie Noteborn kasten in huis wil, moet enkele knopen doorhakken. Welke stijl heeft jouw voorkeur? Welke kleuren zie je graag? Hoe ziet de indeling eruit? De kasten van Noteborn zijn namelijk tot in de puntjes personaliseerbaar. Elk ontwerp is uniek. Dat is de kracht van het merk: professioneel maatwerk tegen een betaalbare prijs.

Noteborn Classic kast op maat
Noteborn matrix maatkast

Ontwerp op maat?

Ben je benieuwd naar onze Noteborn prijzen? Maak dan een afspraak met een van onze woonadviseurs om jouw persoonlijke maatkast te ontwerpen. Na de ontwerpfase krijg je een uitgebreide offerte met een gedetailleerd overzicht van de afmetingen, materialen, afwerking, indeling, enz. Akkoord? Dan komen we enkele weken later jouw nieuwe Noteborn kasten zorgvuldig installeren. Gero Wonen is dus een one-stop-shop voor opbergoplossingen op maat. Als dat niet handig is?

Een greep uit onze Noteborn collectie

Maatkasten Noteborn

Prijs op aanvraag

Maatkast Noteborn Matrix

Prijs op aanvraag

Meer inspiratie