Menu

Muuto

Wist je dat de naam Muuto afgeleid is van het Finse woord voor ‘nieuw perspectief’? Met stijlvolle meubelen biedt dit merk een nieuwe kijk op de Scandinavische designtraditie. Pure vormen en subtiele details typeren onze Muuto collectie.

muuto tafel en stoelen

Tafel Muuto 70/70 (verschillende uitvoeringen)

€ 1649

Creatieve vrijheid

Een mooi design start met de juiste persoon. Daarom geeft Muuto haar ontwerpers de vrijheid om hun creativiteit de vrije loop te laten. Het resultaat is een verrassend assortiment tafels, stoelen, sofa’s, kasten en accessoires in de typische Muuto stijl. Dat wil zeggen: natuurlijke materialen, pure vormen en warme pasteltinten.

Scandinavisch design op haar best

Muuto is een mooi voorbeeld van Scandinavisch design. De meubelen vallen op met hun eenvoud. Neem maar eens een kijkje naar de E27 lamp, Stacked kastjes, Dots kleerhaken of de trendy vilten mandjes. Deze items moeten het niet hebben van excentrieke lijnen of flashy tinten. In tegendeel: bij Muuto gelooft men in het motto ‘less is more’. Want soberheid brengt rust.

fiber charis van muuto
muuto stacked kastje

Muuto bij Gero Wonen

Bij Gero Wonen zijn we verzot op de meubelen van Muuto. Meer weten? Ga dan snel naar de contactpagina of spring eens binnen! Je vindt dit merk achteraan in onze designafdeling 05.

Een greep uit onze Muuto collectie

Tafel Muuto 70/70 (verschillende uitvoeringen)

€ 1649

Stacked rek Muuto

Prijs op aanvraag

Stoel Muuto Visu metalen poten

€ 249

Armstoel Muuto Cover (verschillende kleuren)

€ 399

Meer inspiratie