Menu

Muuto

Wist je dat de naam Muuto afgeleid is van het Finse woord voor ‘nieuw perspectief’? Met stijlvolle meubelen biedt dit merk een nieuwe kijk op de Scandinavische designtraditie. Pure vormen en subtiele details typeren onze Muuto collectie.

Tafel Muuto 70/70 (verschillende uitvoeringen)

€ 1495

Creatieve vrijheid

Een mooi design start met de juiste persoon. Daarom geeft Muuto haar ontwerpers de vrijheid om hun creativiteit de vrije loop te laten. Het resultaat is een verrassend assortiment tafels, stoelen, sofa’s, kasten en accessoires in de typische Muuto stijl. Dat wil zeggen: natuurlijke materialen, pure vormen en warme pasteltinten.

Scandinavisch design op haar best

Muuto is een mooi voorbeeld van Scandinavisch design. De meubelen vallen op met hun eenvoud. Neem maar eens een kijkje naar de E27 lamp, Stacked kastjes of Dots kleerhaken. Deze items moeten het niet hebben van excentrieke lijnen of flashy tinten. In tegendeel: bij Muuto gelooft men in het motto ‘less is more’. Want soberheid brengt rust.

Muuto bij Gero Wonen

Bij Gero Wonen zijn we verzot op de meubelen van Muuto. Daarom is een groot deel van de collectie in onze toonzaal aanwezig. Op onze website staan ook een heleboel Muuto sofa’s, stoelen, tafels, kasten en accessoires. Meer weten? Ga dan snel naar de contactpagina. Of spring eens binnen in onze gastvrije meubelzaak.

Een greep uit onze Muuto collectie

Tafel Muuto 70/70 (verschillende uitvoeringen)

€ 1495