Menu
moods meubels

Moods

Nog nooit bood een merk zoveel mogelijkheden als Moods. Dankzij het unieke modulaire systeem kan je zelf een stoel of tafel samenstellen. Met deze meubelen geef je dus een persoonlijke toets aan je interieur.

moods eetkamer

Jij bent de 'chair designer'

Moods maakt van jou de designer. Kies een standaardontwerp en zet dit helemaal naar jouw hand. Bij de Moods stoelen kies je zelf de zithoogte, poten, kleur en bekleding. Klassiek of hip gekleurd: er is voor ieder wat wils. Bezoek onze toonzaal en ontdek het zelf.

Maak jouw eetkamer compleet

Stoelen vormen de ruggengraat van onze Moods collectie. Om het geheel compleet te maken, biedt dit merk ook een ruim assortiment eettafels aan. Er zijn opnieuw diverse personalisatiemogelijkheden. Dankzij Moods hoef je dus nooit meer uren te zoeken naar de perfecte eetkamer – die ontwerp je gewoon zelf!

Heel veel mogelijkheden

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van Moods? Rep je dan als de bliksem naar onze toonzaal. Daar ontwerp je samen met onze verkopers de perfecte eetkamerstoelen en -tafel. Maar pas op: je zal achterover vallen van de vele mogelijkheden.

Een greep uit onze Moods collectie

Stoel Mood 11 lederlook of stof

€ 296

Eettafel Moods 240x100 cm

€ 1801