Menu
mobitec meubels

Mobitec

Heb je vaak moeite met kiezen? Dan wordt de collectie van Mobitec een leuke uitdaging. In hun collectie zijn er namelijk keukenstoelen en eetkamerstoelen te vinden die op honderd-en-een manieren personaliseerbaar zijn. Mobitec staat ook zeer bekend om zijn uitschuifbare tafels.

mobitec stoelen en tafel

Stoel in stof (vele kleuren)

€ 226

Mobitec stoelen

Elke stoel van Mobitec is een compleet innovatief ontwerp en heeft een enorme brede keuze in afwerking. Dit Belgische merk heeft dan ook van de gestoffeerde stoel zijn stokpaardje gemaakt. Ongeacht welke ruimte, je zal in deze collectie steeds een ontwerp vinden dat aan al jouw verwachtingen voldoet.

Keuze in overvloed

Mobitec biedt een breed scala aan keuzemogelijkheden. Alle stoelen zijn verkrijgbaar in drie verschillende houtsoorten (beuken, eiken of notenhout) en 25 verschillende stoffen en leder, in niet minder dan 300 kleuren. Wil je een exclusieve afwerking met een zelfgekozen bekleding? Bij Mobitec stoelen is dat geen enkel probleem.

mobitec oxford
Mobitec Melbourne tafel

Tafels en meer

Mobitec is niet alleen koning in personaliseerbare stoelen, er zitten ook enkele prachtige barkrukken in de collectie. Zoals je van dit meubelmerk gewoon bent, zijn er tientallen opties om uit te kiezen.

Ontdek zeker ook het assortiment verlengbare tafels, voor in de keuken of in de eetkamer. Die maken jouw eetplekje helemaal compleet.

Een greep uit onze Mobitec collectie

Stoel in stof (vele kleuren)

€ 226

Eettafel Moods 240x100 cm

€ 1801