Menu

Menu

Menu’s filosofie is simpel: zij willen een betere wereld, minder gecompliceerd, een beetje aangenamer om in wakker te worden. Samenwerkend met super-getalenteerde designers, maken zij meubelen en accessoires die gekoesterd moeten worden, nu .... en voor altijd.

Stijlvolle eenvoud

De ontwerpfilosofie van Menu zien we duidelijk terug in hun collectie. Die heeft een stijlvolle eenvoud. Daarmee sluit Menu perfect aan bij de Scandinavische traditie van uitgepuurde designs zonder al te veel franjes. Om het gamma steeds fris en up to date te houden, werkt men regelmatig samen met jonge ontwerpers van over de hele wereld, zoals Norm Architects.

Menu meubels en deco

Het Deense merk Menu heeft voor ieder wat wils. Verlichting, salontafels, stoeltjes, wandplanken en veel meer. Sommige ontwerpen mogen gerust klassiekers genoemd worden. De String Lounge Chair, Bollard lamp en Wire Bin hebben bijvoorbeeld in sneltempo de harten van interieurliefhebbers veroverd. Je bent dus gewaarschuwd…

Ontdek Menu in onze winkel

Onze website is de perfecte plek om enkele meubels en accessoires van Menu te ontdekken. Hier krijg je reeds een voorsmaakje van wat dit Kopenhaagse bedrijf in petto heeft. Voor het volledige assortiment ga je best naar onze toonzaal. Daar is alles van Menu en tientallen andere designmerken te vinden. Er is gegarandeerd iets dat jouw aandacht trekt.