Menu
Lucide hanglamp manuela

Lucide

Lucide ontwikkelt functionele verlichting voor binnen en buiten en brengt de juiste sfeer in jouw leefomgeving. De combinatie van een doordachte vormgeving, hoogwaardige materialen en energiezuinige lichtbronnen maken van Lucide de ideale verlichtingsoplossing.

In november krijg je 15% korting op de volledige collectie van Lucide.

Meer weten over deze actie

Lucide verlichting Riva

Ervaring & know-how

Al meer dan 20 jaar is Lucide actief in de verlichtingswereld. Op die tijd heeft het heel veel know-how vergaard. Die kennis komt de kwaliteit ten goede. De armaturen zijn namelijk speciaal ontworpen om meerdere decennia mee te gaan. Je zal dus nog vele jaren genieten van jouw Lucide lampen.

Lucide zorgt overal voor licht

Met Lucide verlicht je jouw volledige woning. In het aanbod zitten plafondlampen, vloerlampen, tafellampen en wandlampen. Sommige ontwerpen ogen eerder klassiek, terwijl er ook enkele modernere armaturen zijn voor de designliefhebbers onder ons.

Lucide verlichting pendels
lucide lampen

 Schattige nachtlampjes voor kids

Het merk Lucide heeft ook super schattige nachtlampjes voor kids. Dit LED konijn bestaat ook als beer. Deze lampjes vind je in onze kinderafdeling 10.

Bezoek onze verlichtingsafdeling

Wil je een nieuwe hanglamp voor boven de eettafel? Of een tafellamp voor op jouw nachtkastje? Lucide komt tegemoet aan al jouw verlichtingsnoden. Kom eens langs om het volledige aanbod te ontdekken. Je mond zal openvallen van de grote variatie aan stijlen en modellen!

lucide torben

Een greep uit onze Lucide collectie

Pendel Lucide Manuela zwart

€ 134,94

Pendel Lucide Droopy goud

€ 42,94

Plafondspot Lucide Conni

€ 169,94

Pendellamp Lucide Fix zwart

€ 29,94

Tafellamp Lucide Len

€ 27,94

Pendellamp Lucide Torben wit

€ 299,94

Spot Lucide Xyrus

€ 104,94

Pendel Lucide Oris

€ 299,94

Vloerlamp koper Lucide Bliny

€ 139,94

Meer inspiratie