Menu
lifetime kinderkamer

Lifetime

Lifetime, dat is een prachtige collectie kinderkamers om bij weg te dromen. Kies een elegante babykamer of ga voor een speelse kinderkamer met een piraten of prinsessen thema. Lifetime heeft een uitgebreid aanbod voor jongens en meisjes.

Lees hier onze blog over Lifetime kinderkamers

Vraag altijd naar onze beste prijzen in de winkel.

lifetime speelbed

Duurzaamheid

Niet alleen kinderen zijn fan van onze Lifetime meubelen. Ook ouders zijn in de wolken met deze trendy bedden, kasten en bureaus. Traditioneel vakmanschap en Deense kwaliteit zorgen er namelijk voor dat kinderen in een veilige omgeving kunnen spelen en slapen. Alle Lifetime slaapkamers worden vervaardigd van duurzaam massief grenenhout, afkomstig uit gecontroleerde bosbouw. En voor de afwerking gebruikt men enkel milieuvriendelijke lakken.

Lifetime hoogslapers

Kinderen zijn verzot op de stapelbedden en hoogslapers van Lifetime. Dat zijn niet alleen bedden, maar ware speelparadijzen. Lifetime heeft ze namelijk aangekleed volgens een bepaald thema. Met deze themabedden laten kleine kinderen hun fantasie de vrije loop. En om het geheel af te maken, zijn er nog leuke accessoires, zoals speelgordijnen. 

lifetime hoogslaper highrise

Kastmodule Lifetime Play & Store

€ 828

Stapelbed Lifetime Family

€ 1396

lifetime kinderkamer

Meer weten over Lifetime?

Wil je jouw kleine spruit verwennen met een Lifetime bed en bijhorende kasten? Breng dan samen een bezoek aan afdeling 10: kinderkamers. Maak een keuze uit het aanbod en stel zelf de perfecte jongens- of meisjeskamers samen. Voor de aankleding kan je trouwens in onze decoratieafdeling terecht. Daar vind je nog tapijten, dekbedovertrekken, verlichting, enz.

Een greep uit onze Lifetime collectie

Kastmodule Lifetime Play & Store

€ 828

Stapelbed Lifetime Family

€ 1396

Halfhoogslaper Lifetime Family met rolbodem

€ 888

Halfhoogslaper Lifetime Hangout met luxe lattenbodem

€ 1958

Meer inspiratie