Menu

Lago

Lago is een toonaangevende naam in de Italiaanse designwereld. Eenvoudige vormen, duurzame materialen en frisse kleuren typeren deze trendy collectie. Daarbovenop zorgen subtiele details voor de finishing touch.

De heilige drievuldigheid

De meubelen van Lago worden ontworpen op basis van drie uitgangspunten; ze moeten praktisch zijn, duurzaam zijn en mensen blij maken. Geen makkelijke opdracht. Toch zijn de designers hierin geslaagd. Lago meubelen scoren op alle punten bijzonder goed. Net daarom heeft het merk in sneltempo de interieurwereld veroverd.

Lago design meubelen

Wie designmeubelen zegt, zegt Lago. Alle producten werden met een bijzonder gevoel voor esthetiek op papier gezet en daarna geproduceerd door ervaren vakmensen. Want kwaliteit en schoonheid gaan hand in hand.

Saai kunnen we deze designmeubelen zeker niet noemen. Neem nu de Lago Air. Dat is een eettafel die – dankzij een transparante voet - lijkt te zweven. De kleurrijke en modulaire wandkasten zijn ook een blikvanger. Creativiteit is dus troef bij Lago!

Kom Lago ontdekken

Op deze pagina zie je al enkele Lago meubelen. Wil je meer weten over deze tafels, kasten en salons? Rep je dan als de bliksem naar onze toonzaal in Lier. Daar geven onze verkopers graag meer uitleg over alle Lago modellen en de bijhorende prijzen. Tijdens de openingsuren zijn wij ook telefonisch bereikbaar voor al jouw vragen. 

Meer inspiratie