Menu
kristalia sharky meubelen

Kristalia

Kristalia heeft een passie voor design. Dat zien we duidelijk terug in de stijlvolle collectie van dit Italiaanse meubelmerk. Pure vormen en hoogwaardige materialen geven elk meubel van Kristalia een geraffineerde uitstraling.

kristalia shark stoel

Eenvoud siert

Eenvoud siert, dat weet ook Kristalia. Daarom hebben alle tafels en stoelen een minimalistisch design. Ook de bijzettafeltjes en kasten vallen op door hun zuivere vormen. Overbodige details zal je hier dus niet vinden. Verder werd ook aan het gebruiksgemak gedacht, want de Kristalia tafels zijn zowel met een vast als uittrekbaar systeem verkrijgbaar.

Enkele blikvangers

De designers van Kristalia hebben enkele klassiekers voortgebracht. De Thin K en Nori tafels hebben bijvoorbeeld heel wat harten veroverd. De Sushi is ook een bestseller. In het stoelendepartement doet de Elephant Chair het erg goed. De kuip van dit model werd geïnspireerd door de oren van een olifant. Voor de oorsprong van deze naam hoef je dus niet ver te zoeken. Andere blikvangers in onze Kristalia collectie zijn de Sharky stoel en BCN barkruk.

kristalia meubels
kristalia tafel en stoelen

Kristalia in onze design corner

Een groot deel van onze toonzaal werd ingericht als designcorner. Hier vind je tafels, stoelen en andere meubelen van Kristalia (naast een heleboel andere topmerken). Liefhebbers van uitgepuurde ontwerpen moeten hier zeker een kijkje komen nemen. Nog geen tijd om langs te komen? Doe dan inspiratie op; snuister door onze Kristalia producten of blader door onze blog.

Meer inspiratie