Menu
kartell meubels

Kartell

Creativiteit, glamour en innovatie... allemaal termen die de meubelcollectie van Kartell perfect omschrijven. Al meer dan 60 jaar is Kartell een vaste waarde in de designwereld.

kartell stoel

Italiaans design

Het is geen verrassing dat Kartell een vaste waarde is. De meubelen van dit Italiaanse designmerk zijn namelijk een streling voor het oog. Aan de basis van dit succes liggen samenwerkingen met wereldberoemde ontwerpers als Philippe Starck, Ron Arad en Marcel Wanders. Die creatievelingen hebben geen schrik om van de platgelopen paden af te wijken en eens iets nieuws te proberen. Dat geeft Kartell meubelen een uniek karakter.

Kartell stoelen, tafels en meer

Kartell meubelen zijn niet te vergelijken met andere merken. Ze hebben allemaal een eigen, creatief design. Neem bijvoorbeeld een kijkje naar de Masters stoel. De vloeiende lijnen van de rugleuning geven dit model een organische uitstraling. Het Componibili opbergkastjes is ook meteen herkenbaar, vooral in de typische rode kleur. Conclusie: wie houdt van creatief design kiest voor Kartell!

kartell ronde kastjes
kartell ghost stoel

Kartell bij Gero Wonen

Ben je verliefd op de trendy meubels en woonaccessoires van Kartell? Kom dan bij ons langs in Lier, in het hartje van de provincie Antwerpen. Daar vind je de leukste Kartell meubelen (en nog vele andere designmerken). Om jouw bezoek voor te bereiden, kan je alvast wat inspiratie opdoen op onze website.

Een greep uit de Kartell collectie

Armstoel Kartell Masters (verschillende kleuren)

€ 191