Menu

Joli

Onze Joli tafels, stoelen, kasten en accessoires stralen niet alleen kwaliteit en authenticiteit uit, ze onderscheiden zich ook op andere vlakken. Met hun elegante design passen ze in elke ruimte. Joli heeft ook een grote outdoor collectie.

Nog tot eind juli krijg je een keramieken tafelblad aan de prijs van een goedkopere glazen versie! Vraag naar deze promo in onze winkel.

Joli tafels, stoelen en kasten

Blikvangers van het Joli gamma zijn de tafels. De Joli Marguerite is bijvoorbeeld een echt meesterwerk. Het dunne tafelblad en de slanke poten geven deze eettafel een moderne look. Liefhebbers van dit model zullen ook de Joli Layers en Wire tafel appreciëren. Die combineren mooi met de Chagall, Rafael of Marguerite stoelen. Bovendien heeft Joli ook een uitgebreid kastenprogramma, allemaal met een al even verfijnd design.

Made in Belgium

Naast de klassieke tafelbladen (waaronder in Matilux, mat glas) biedt Joli een reeks keramieken varianten aan (Xeramica®). Deze tafelbladen zijn volledig vlek- en krasbestendig. Het bewijs dat topdesign en gebruiksgemak heel goed samengaan. Ook voor outdoor heeft Joli een grote collectie. Maar dat is nog niet alles. Joli draagt met trots het label ‘Made in Belgium’. Alle Joli meubels zijn namelijk 100% Belgische makelij. Stuk voor stuk handgemaakt door de beste vaklui. Kwaliteit gegarandeerd!

Design wandkasten

Hoe handig is deze wandkast? Klap hem open en je hebt een bureautafeltje. Deze Cube collectie is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen.

Tafel Joli Marguerite zwart

Eetkamertafel Joli Marguerite (verschillende uitvoeringen)

€ 3458

Stoel Joli Marguerite (verschillende uitvoeringen)

€ 337

Indoor + outdoor design

Designliefhebber? Joli doet ongetwijfeld jouw hartje sneller slaan. Met hun minimalistische vormgeving zijn de meubelen van Joli een mooi voorbeeld van de ‘less is more’ filosofie. Snuister door het aanbod online of laat je inspireren in onze toonzaal. Heb je nog vragen of Joli tafels, stoelen of kasten? Ga dan naar onze contactpagina of bezoek onze winkel.

Een greep uit onze Joli collectie

Bartafel Joli Wings 140x90x90 cm (verschillende uitvoeringen)

€ 2202

Eetkamertafel Joli Marguerite (verschillende uitvoeringen)

€ 3458

Tafel rond Joli Centro (verschillende uitvoeringen)

€ 3050

Eettafel Joli Wings (verschillende uitvoeringen)

€ 3058

Eetkamertafel Joli Cross (verschillende uitvoeringen)

€ 3866

Armstoel Chagall Spinning (verschillende uitvoeringen)

€ 450

Armstoel Joli Chagall x-base (verschillende uitvoeringen)

€ 450

Armstoel Joli Rafael

€ 439€ 373

PROMO

Stoel Joli Ensor (verschillende kleuren)

€ 347

Stoel Joli Ensor (verschillende kleuren)

€ 347

Tafel ovaal Joli Elyps (verschillende uitvoeringen)

€ 5073

Stoel Joli Marguerite (verschillende uitvoeringen)

€ 337