Menu

Joli

Onze Joli tafels, stoelen, kasten en accessoires stralen niet alleen kwaliteit en authenticiteit uit, ze onderscheiden zich ook op andere vlakken. Met hun elegante design passen ze in elke ruimte.

Joli tafels en stoelen

Blikvangers van het Joli gamma zijn de tafels. De Joli Marguerite is bijvoorbeeld een echt meesterwerk. Het dunne tafelblad en de slanke poten geven deze eettafel een moderne look. Liefhebbers van dit model zullen ook de Joli Layers tafel appreciëren. Die combineert mooi met de Chagall, Rafael of Marguerite stoelen.

Made in Belgium

Naast de klassieke tafelbladen biedt Joli een reeks keramieken varianten aan. Deze zijn volledig vlek- en krasbestendig. Het bewijs dat topdesign en gebruiksgemak heel goed samengaan. Maar dat is nog niet alles. Joli draagt met trots het label ‘Made in Belgium’. Alle tafels en stoelen zijn namelijk 100% Belgische makelij. Elk stuk wordt handgemaakt door de beste vaklui. Kwaliteit gegarandeerd!

wire table keramiek

Stoel Joli Marguerite

€ 337

Designmeubelen van Joli

Designliefhebber? Joli doet ongetwijfeld jouw hartje sneller slaan. Met hun minimalistische vormgeving zijn de meubelen van Joli een mooi voorbeeld van de ‘less is more’ filosofie. Snuister door het aanbod online of laat je inspireren in onze toonzaal. Heb je nog vragen of Joli tafels, stoelen of kasten? Ga dan naar onze contactpagina.

Een greep uit onze Joli collectie

Stoel Joli Marguerite

€ 337

Joli Wings bartafel 140x90x90 cm

€ 2202

Eetkamertafel Joli Marguerite

€ 3458