Menu

Innovation Living

Wie zegt er dat slaapbanken saai en lelijk zijn? Innovation bewijst het tegendeel. Deze innovatieve slaapbanken zijn nauwelijks te onderscheiden van een doorsnee design zetel. Ze mogen dus gerust een prominente plaats krijgen in jouw interieur.

puzzle wood innovation living

Deens design

Een slaapbank is bijzonder handig. Gebruik je slaapzetel wanneer er een al dan niet verwachte logee blijft overnachten of gebruik hem als bed in een studentenkot of compacte studio. Vroeger waren zetelbedden louter functioneel. Maar het oog wil ook wat. Innovation Living is die uitdaging aangegaan en heeft een reeks van design slaapzetels gelanceerd. Het zijn echte eyecatchers die je niet langer hoeft weg te stoppen in een hoekje. Elk model is in verschillende uitvoeringen en kleuren verkrijgbaar. Kom kiezen in onze toonzaal.

Handgemaakte slaapbanken

Innovation zetels zijn niet alleen heel mooi. Ze voldoen ook aan de hoogste kwaliteitseisen. Elk model wordt namelijk met de hand gemaakt. En de materialen voor de bekleding, matras en poten werden zorgvuldig geselecteerd om een hoge duurzaamheid te garanderen. Mooi, sterk en praktisch: met Innovation slaapbanken sla je drie vliegen in één klap! Deze slaapbanken ontdek je in afdeling 10.