Menu

Henders & Hazel

De meubelen van Henders & Hazel staan voor kwaliteit, duurzaamheid en comfort. Ze maken van je woonkamer een knusse plek met een stijlvolle uitstraling. Thuis zijn was nog nooit zo leuk!

Van eetkamers tot woonkamers

Henders & Hazel biedt een totaaloplossing voor een sfeervol interieur. In het ruime assortiment zijn namelijk salons, tafels, stoelen, kasten en accessoires te vinden. Je kan dus elke kamer in huis aankleden, van de eetkamer tot de woonkamer. Alle Henders & Hazel meubelen worden trouwens met de hand gemaakt en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Een hoge duurzaamheid is dus gegarandeerd!

Nieuwe collecties

Henders & Hazel is een meubelmerk dat haar collecties graag in een nieuw kleedje steekt. Daarom worden er regelmatig nieuwe stukken gelanceerd. Maar er zijn ook enkele bestsellers. Denk bijvoorbeeld aan de Henders & Hazel Breda, Havanna en Dax reeksen. Alle modellen van dit merk zijn bij Gero Wonen verkrijgbaar. Een groot deel is zelfs te bewonderen in onze toonzaal. Daar hebben we een Henders & Hazel outlet, waar koopjesjagers ook een paar leuke toonzaalmodellen op de kop kunnen tikken.

Hoeksalon Henders & Hazel Dax

€ 3247

hoeksalon Havanna stof

Hoeksalon Henders & Hazel Havanna

€ 2249

Kom afdeling 07 ontdekken!

Ontdek de collecties van Henders & Hazel online of bezoek onze meubelwinkel in Lier om alles van dichtbij te bekijken. We hebben niet enkel tafels, stoelen, zetels en andere meubelen, maar ook leuke accessoires. Kortom: er is voor ieder wat wils.

Een greep uit onze H&H collectie

Hoeksalon Henders & Hazel Dax

€ 3247

Hoeksalon Henders & Hazel Havanna

€ 2249