Menu

HAY

Ben je op zoek naar designmeubelen met een unieke uitstraling? Neem dan een kijkje naar onze HAY collectie. Je zal op slag verliefd worden op de trendy tafels, stoelen en woonaccessoires van dit Deense topmerk.

HAY mags sofa

Knipoog naar het verleden

De designers van HAY lieten zich inspireren door ontwerpen uit de jaren '50 en '60. Met een knipoog naar het verleden gaven ze elk model een moderne twist. Dat is tevens de reden waarom HAY meubelen er zo tijdloos uitzien. Het is dan ook geen verrassing dat het merk al verschillende internationale design awards in de wacht sleepte.

Iconische HAY meubelen

De HAY About a Chair (AAC) stoelen kent iedereen. Deze kuipstoelen staan zowat synoniem met Scandinavisch design. Ze zijn verkrijgbaar in vele vormen, bekledingen en kleuren -de ene al wat opvallender dan de andere. De nieuwe Copenhague collectie doet het ook erg goed. Verder is HAY bekend voor haar unieke bijzettafeltjes (Tray & DLM) en Dot kussens.

Copenhague tafel HAY
COPENHAGUE HAY

Tafel HAY Copenhague 250x90 cm

€ 1359

Alles van HAY

Tapijten, stoelen, sofa’s, tafels … alles van HAY is in onze designafdeling te vinden. Ook op onze website kan je alvast wat inspiratie opdoen. Heb je nog vragen over HAY meubelen en accessoires? Neem dan contact met ons op via de contactpagina. We helpen je graag verder!

Een greep uit onze HAY collectie

Barstoel HAY AAS 38 hoog

€ 199

Bijzettafel HAY DLM XL

€ 215

Tafel HAY Copenhague 250x90 cm

€ 1359

Barstoel HAY AAS 32

€ 235

Barstoel HAY AAS 38

€ 199

Kuipstoel HAY AAC 22

€ 235

Kuipstoel HAY AAC22 surface

€ 359

Meer inspiratie