Menu

HAY

Ben je op zoek naar designmeubelen met een unieke uitstraling? Neem dan een kijkje naar onze HAY collectie. Je zal op slag verliefd worden op de trendy tafels, stoelen en woonaccessoires van dit Deense topmerk.

Mags soft hoeksalon Hay scandinavisch lichtgrijs

Hoeksalon HAY Mags Soft

€ 3183

Knipoog naar het verleden

De designers van HAY lieten zich inspireren door ontwerpen uit de jaren '50 en '60. Met een knipoog naar het verleden gaven ze elk model een moderne twist. Dat is tevens de reden waarom HAY meubelen er zo tijdloos uitzien. Het is dan ook geen verrassing dat het merk al verschillende internationale design awards in de wacht sleepte.

Deze Mags sofa is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en opstellingen. Dit HAY salon is modulair aanpasbaar, dus onze woonadviseurs tekenen graag voor jou een ontwerp uit dat het mooiste in jouw interieur past.

Iconische HAY meubelen

De HAY About a Chair (AAC) stoelen kent vrijwel elke designliefhebber. Deze kuipstoelen zijn zowat synoniem voor Scandinavisch design. Ze zijn verkrijgbaar in vele vormen, bekledingen en kleuren. De ene al wat opvallender dan de andere. De nieuwe Copenhague collectie doet het ook erg goed. Verder is HAY bekend voor haar unieke bijzettafeltjes (Tray & DLM) en Dot kussens.

Kuipstoel HAY AAC22 (vele kleuren)

€ 235

HAY bij Gero Wonen

Tapijten, stoelen, sofa’s, tafels … veel van HAY is in onze designafdeling te vinden. Ook op onze website kan je alvast wat inspiratie opdoen. Heb je nog vragen over HAY meubelen en woonaccessoires? Neem dan contact met ons op via de contactpagina. We helpen je graag verder.

Een greep uit onze HAY collectie

Bijzettafel HAY DLM XL

€ 215

Barstoel HAY AAS 38

€ 199

Kuipstoel HAY AAC22 (vele kleuren)

€ 235

Barstoel HAY AAS 32 wit met eiken poot 64 cm

€ 235

Tafel rond HAY Copenhague 120 cm

€ 929

Eettafel HAY T12 250x95 cm

€ 1475

Kuipstoel HAY AAC22 kaki (vele kleuren)

€ 359

Bartafel HAY Loop Stand

€ 769

Hoeksalon HAY Mags Soft

€ 3183

Kuipstoel HAY AAC26 (vele kleuren)

€ 215

Stoel HAY AAC16 zwart of wit

€ 199

Stoel HAY AAC12 (vele kleuren)

€ 215

Bijzettafel HAY DLM

€ 159

HAY AAC 53 bureaustoel

€ 795

Meer inspiratie