Menu
flexa kinderbed play

Flexa

Kinderen aanmoedigen om voluit te spelen en creatief te zijn, dat is waar Flexa naar streeft. Om die reden kiezen ze voor stijlvolle slaapkamermeubelen in speelse tinten – perfect om de creativiteit van jouw zoon of dochter te uiten.

Vraag altijd naar onze beste prijzen in de winkel.

Flexa Play kinderkamers

Modern Scandinavisch design

Flexa meubelen volgen het modern Scandinavisch design. Dat wil zeggen: eenvoudige vormen, veel wit en enkele pasteltinten als kleuraccent. Alle modellen zijn naar hartenlust combineerbaar. Jongens of meisjes, iedereen vindt een leuke kinderkamer bij Flexa.

Ons Flexa gamma

Wij hebben echt alles van Flexa. Naast de klassieke lage bedden zijn er ook een heleboel leuke hoogslapers. Onder deze hoogslapers kan je ofwel een speelruimte voorzien of een bureau voor huiswerk. Nachtkastjes, kleerkasten, opbergkisten, kindertafels … zitten ook in ons assortiment. Met Flexa stel je dus een volledige kinderkamer samen.

Flexa Cabby kinderkamer kleerkast
Flexa Cabby kleerkast kinderkamer

Flexa meubelen kopen

Wil je jouw kleine spruit verrassen met een nieuwe kinderkamer? Flexa heeft alles wat je zoekt. Kom naar onze toonzaal en stel zelf de perfecte combinatie samen. Onze verkopers geven jou met plezier meer informatie over alle meubelen, de opties en de prijzen. Natuurlijk kan je eerst wat inspiratie opdoen op onze merkpagina of de blog.

Een greep uit onze Flexa collectie