Menu

Fermob

Wie zegt dat tuinmeubelen saai en inspiratieloos zijn? Fermob bewijst het tegendeel. Dit Franse designmerk ontwierp een reeks trendy tuinstoelen en -tafels in frisse tinten. Bereid je dus al maar voor op jaloerse blikken van je buren.

Fermob terrasset

Duurzaam en ecologisch

Duurzaamheid staat centraal bij Fermob. Niet alleen op het vlak van kwaliteit en degelijkheid, maar ook op ecologisch vlak. Door gebruik te maken van gerecycleerde metalen en innovatieve productieprocessen draagt Fermob haar steentje bij voor een groenere toekomst. Je kan dus met een gerust hart de nieuwste Fermob stoelen en tafels in huis halen.

Geef kleur aan je terras

Wat meteen opvalt bij de tuinmeubelen van Fermob zijn de kleuren. Grijs, wit en zwart komen zelden voor. Men kiest eerder voor opvallende tinten als geel, oranje, paars, rood en blauw. Alle modellen zijn verkrijgbaar in een divers kleurenpalet. Je kan deze terrasmeubelen dus perfect afstemmen op de rest van jouw tuin.

Fermob Bellevie tuinset
Fermob bistro tuinstoelen tuintafels

Onze Fermob tuinmeubelen

Hou je van klassiek of eerder modern? Onze Fermob Bistro collectie doet bijvoorbeeld denken aan de traditionele Franse klapstoelen die je bij cafeetjes aan de Eiffeltoren vindt. De Fermob Luxembourg stoelen en tafels zien er dan weer veel moderner uit. En wie houdt van strak minimalisme, moet zeker eens een kijkje nemen naar de Fermob Bellevie reeks. Die zorgen voor een echte lounge-gevoel.

Een greep uit onze Fermob collectie

Stapelstoel Fermob Luxembourg cactus

€ 193

Tuintafel Fermob Luxembourg rozemarijn 207x100 cm

€ 949

Meer inspiratie