Menu

Ferm Living

Binnen het Ferm Living gamma vind je een uitgebreid assortiment woonaccessoires, voor iedere kamer in je huis. Elk deco item heeft een modern design en omhelst een huiselijke sfeer.

Speelse elementen

Ferm Living borduurt verder op de Scandinavisch design tradities en retro charme - maar met een grafische eigenheid dat ieder item duidelijk hedendaags maakt. Alle accessoires worden steeds ontworpen vanuit het hart, met voorkeur voor de eerlijke materialen die ambachtslui reeds honderden jaren gebruiken. De wire basket en de plant stand zijn enkele klassiekers uit hun grote collectie. Ieder seizoen wisselen de woonaccessoires, dus kom geregeld langs voor de nieuwste items.

Trendy woonaccessoires

Kussens, opbergmanden, planthouders, plaids, … er is voor ieder wat wils. De interieuraccessoires van Ferm Living herken je meteen aan hun speelse, vaak grafische patronen en frisse kleuren. Deze worden moeiteloos gecombineerd met stijlvolle klassiekers in neutralere kleuren. In de Ferm Living collectie kan je trouwens vele items in meerdere kleuren en formaten vinden.

Ferm Living bij Gero Wonen

Wij halen met plezier de meest trendy merken in huis. Ferm Living mag dus zeker niet ontbreken in onze winkel. Rep je naar de decoratieafdeling van onze toonzaal en geef je ogen de kost. Naast Ferm Living zijn daar nog een heleboel andere grote merken van woonaccessoires te ontdekken.