Menu

Ferm Living

Binnen het Ferm Living gamma vind je een uitgebreide assortiment interieurartikelen, bestemd voor iedere kamer in je huis. Elk artikel is modern, maar omhelst een huiselijke sfeer. Ontdek nu de nieuwste collecties.

Speelse elementen

Ferm Living borduurt verder op de Scandinavisch design tradities en retro charme - maar met een grafische eigenheid dat ieder item duidelijk hedendaags maakt. Steeds ontworpen vanuit het hart, en met voorkeur voor de eerlijke materialen die ambachtslui reeds honderden jaren gebruiken. 

Trendy woonaccessoires

Kussens, opbergmanden, planthouders, plaids, tapijten … er is voor ieder wat wils. De accessoires van Ferm Living herken je meteen aan hun speelse patronen en frisse kleuren. Ze toveren gegarandeerd een lach op je gezicht. Volgens ons schuilt daarin het wereldwijde succes van Ferm Living.

Ferm Living bij Gero Wonen

Wij halen met plezier de meest trendy merken in huis. Ferm Living mocht dus zeker niet ontbreken. Blader door het aanbod online of rep je naar de decoratieafdeling van onze toonzaal. En vergeet niet: naast Ferm Living accessoires zijn er nog een heleboel andere meubelen te ontdekken.