Menu
eglo pendel

Eglo

My light | My style. EGLO verlichting wordt dan wel wereldwijd verdeeld, het merk heeft zijn roots in Tirol liggen. Ook in België is dit verlichtingsmerk heel populair. EGLO weet namelijk wat sfeer maken is. Dit merk staat vooral bekend om zijn mooie en kwalitatieve verlichting met daaraan een budgetvriendelijk prijskaartje. De laatste lichttechnieken en trends worden scherp in de gaten gehouden en door hun topdesigners verwerkt. Er wordt verlichting gemaakt op maat van iedere woonstijl, van hedendaags design tot retro-vintage. Wist je dat EGLO in de afgelopen jaren is uitgegroeid tot dé leidinggevende producent van decoratieve verlichting?

eglo verlichting lampen

Eglo geeft de trends aan

Met ieder jaar zoveel nieuwe producten en patenten is EGLO de trendsetter op de verlichtingsmarkt. Mode en design zitten in het bloed. Dit zie je ook in de moderne ontwerpen met een design uitstraling. 

Als officieel verkooppunt van EGLO verlichting, vind je bij ons steeds de nieuwste collecties. Ons aanbod krijgt dus regelmatig een update.  

Keep it simple 

Waarom moeilijk als het makkelijk kan? Alle EGLO lampen overtuigen door hun gebruiksgemak en makkelijk begrijpbare montage-instructies. Als je zelf een beetje handig bent, hoef je zeker geen technieker in te schakelen.

eglo hanglamp

Een greep uit onze Eglo collectie

Draadlamp Eglo Tarbes zwart

€ 79,94

Hanglamp Eglo Townshend

€ 129,94

Pendel Eglo Carlton zwart/koper

€ 99,94

Draadlamp Eglo Carlton koper

€ 54,94

Hanglamp Eglo Tarbes zwart

€ 54,94

Staanlamp Eglo Fondachelli zwart/koper

€ 114,94

Tafellamp Eglo Chester zwart/koper

€ 49,94

Hanglamp Eglo Cossano

€ 109,94

Hanglamp Eglo Priddy

€ 67,94

Pendel dia.53 cm Eglo Gaetano

€ 144,94

Meer inspiratie