Menu
conform prime zetels

Conform

Conform brengt het beste van Zweden naar je woonkamer. Deze relaxzetels zijn een stijlvolle combinatie van Scandinavisch design, hoge kwaliteit en comfort. Meer moet dat niet zijn!

Conform relaxzetel Time Out
Conform relax leder Time Out

Relaxzetel Conform Time Out leder

€ 1794

Vraag nu jouw korting

PROMO

Design relaxzetels van Conform

Een relaxfauteuil hoeft niet saai te zijn. Conform toont dat het ook anders kan. De ontwerpen worden getypeerd door strakke lijnen en tijdloze vormen. Op esthetisch vlak zijn deze design relaxzetels het neusje van de zalm. Gelukkig maar, want een Conform fauteuil krijgt meestal een prominente plaats in de woning.

Ambachtwerk

Conform draagt het Scandinavische ambachtswerk hoog in het vaandel. En dat voel je. Alle modellen zijn tot in de puntjes afgewerkt – van de metalen voet tot het houtwerk en het stiksel. Hierdoor is een relaxzetel van Conform slijtvast. Je zal er vele jaren van genieten. Combineer deze kwaliteit met de tijdloze schoonheid van de ontwerpen, en je weet meteen waarom Conform fauteuils zo geliefd zijn.

Conform relaxzetels handgemaakt
Conform relaxzetel Prime

Relaxzetel Conform Prime

€ 1787

Vraag nu jouw korting

PROMO

Modellen en opties

We hebben een groot aantal Conform fauteuils in onze toonzaal staan. Onze winkel bezoeken is dus zeker de moeite waard. Dan kan je alle relaxzetels zelf testen en de beste eruit halen. Onze verkopers geven je ook graag advies over de vele opties, zoals de bekleding, voettypes, voetenbankjes, enz.

Een greep uit onze Conform collectie

Relaxzetel Conform Time Out leder

€ 1794

Vraag nu jouw korting

PROMO

Relaxzetel Conform Master

€ 2130

Vraag nu jouw korting

PROMO

Relaxzetel Conform Prime

€ 1787

Vraag nu jouw korting

PROMO

Meer inspiratie