Menu
cattelan italia spider wood

Cattelan Italia

Design met een grote D. Zo kunnen we onze Cattelan Italia meubelen beste omschrijven. De Italiaanse ontwerpers van dit merk experimenteren graag met vormen en materialen. Net dat maakt de tafels, stoelen en kasten van Cattelan zo speciaal.

Sereniteit en harmonie

Cattelan Italia gelooft dat meubelen de sereniteit en harmonie van een woning moeten versterken. Zowel op esthetisch als praktisch vlak moeten ze een meerwaarde zijn. Daarom schakelt Cattelan de beste ontwerpers en ambachtslieden in. Het resultaat is een schitterende collectie meubelen met een moderne vormgeving en een luxueuze uitstraling.

Ons Cattelan Italia gamma

Ons Cattelan assortiment is te uitgebreid om alle meubelen uit te lichten. Daarom houden we het bij enkele blikvangers. Een van de toppers is ongetwijfeld de Cattelan Spyder wood tafel. Deze eettafel heeft een opvallende gekruiste voet. Het tafelblad is van hout. Meer meubels ontdekken? Bezoek onze toonzaal!

Meer weten?

Onze website is de perfecte plek om inspiratie op te doen. Je ontdekt hier de nieuwste producten en een overvloed aan wooninspiratie. Toch is het de moeite waard om onze meubelshop te bezoeken. Daar maak je van dichtbij kennis met onze Cattelan meubelen (en tientallen andere designmerken). Heb je vragen? Dan staan onze woonadviseurs voor je klaar.

Een greep uit onze Cattelan collectie

Eettafel Cattelan Spyder Wood 300x120 cm

€ 4923

Stoel Cattelan Arcadia

€ 620

Eettafel Cattelan Skorpio 300x120 cm

€ 5568

Armstoel Cattelan Italia Arcadia

€ 741

Stoel Cattelan Italia Arcadia

€ 524

Meer inspiratie