Menu

Bloomingville

Bloomingville heeft een hippe collectie woonaccessoires die een jong en trendy publiek aantrekt. Pastel- en poedertinten typeren het gamma. Ieder seizoen wisselt de collectie, dus kom geregeld langs om de laatste items te ontdekken.

Deens design

Hou je van Deens design? Dan zal je op slag verliefd worden op de deco items van Bloomingville. Deze trendsettende collectie is een mix van Franse brocante en Scandinavische vormgeving. Warme materialen - zoals textiel, riet, porselein en aardewerk - nemen de bovenhand. Pastel- en poedertinten typeren het gamma, maar afhankelijk van het seizoen vind je nog veel meer andere kleurtinten in hun gamma. Dit Deense merk staat vooral ook bekend om de combinatie van rauwe producten, maar dan met een nostalgische Scandinavische twist. De woonaccessoires van Bloomingville geven vast en zeker een speelse toets aan je interieur, je geeft er een knusse uitstraling mee aan je woning.

Bloomingville woonaccessoires

Speels en eigentijds, zo kunnen we Bloomingville het best omschrijven. Voor elke kamer in huis heeft dit merk een ruim aanbod aan woonaccessoires: spiegels, wandkastjes, kandelaars, plaids, vazen, manden, servies, ... Noem maar op. Bloomingville heeft bovendien ook alles voor je tafelaankleding: servies, kommetjes, borden, enz. Zij weten hoe je van je feesttafel een pareltje maakt. Ze hebben zelf goudkleurig bestek in hun assortiment! Er komen ook regelmatig nieuwe seizoenscollecties uit. Op deze manier blijf je met Bloomingville decoratie altijd mee met de laatste woontrends. 

Bloomingville bij Gero Wonen

In onze winkel vind je een heleboel prachtige woonaccessoires van Bloomingville en andere topmerken. In afdeling 01 vind je alles wat je nodig hebt voor de afwerking van je interieur. Er zijn zoveel mooie items dat het haast onmogelijk is om met lege handen naar huis te gaan.